Başkent’te bir kadın eski eşi tarafından boğazı kesilerek öldürüldü

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir kadın eski eşi tarafından boğazı kesilerek öldürüldü.

GİRİŞ 10.12.2023 22:00 GÜNCELLEME 10.12.2023 22:09
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Olay, Ankara’nın Çankaya ilçesi İmrahor Caddesi’nde meydana geldi. İddialara göre, E.A. isimli erkek, eski eşi M.A. ile 06 T 1111 plakalı taksinin içerisinde henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

BOĞAZINI KESTİ

Tartışma büyüyünce E.A. yanında bulundurduğu bıçakla M.A.’ya saldırarak boğazını kesti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri M.A.’nın hayatını kaybettiğini belirlerken Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince şüpheli E.A. yakalandı.

Polis cinayetle ilgili tahkikat başlattı.

 

KAYNAK: AA, İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • Hüseyin 4 ay önce Şikayet Et
    Bu nedir yaaaaa. Bu ne arkadaş Allah aşkına devlet önlem alamıyormu? Kıssasa kısas. Boğaz ksenene boğazı kesilerek aynı şekilde idam edilsin artık. 50 bıçak darbesiyle eşini öldüren aynı şekilde 50 bıçak darbesiyle öldürülsün. Bitsin artık bu vallahi bitsin billahi bitsin.
    Cevapla
  • misafir 4 ay önce Şikayet Et
    uzaklaştırma ile, kadına pozitif ayrımcılık ile bu konuyu çözemezsiniz.
    Cevapla
  • misafir 4 ay önce Şikayet Et
    yıllardır bu konuda gerekli yasal çalışmayı yapmayan meclisin vebali var.
    Cevapla
  • abdullah 23 4 ay önce Şikayet Et
    şahsen idarecilerimizin durumunda olmak istemezdim çünkü bunların hepsinin hesabı onlara sorulacak.sizi en iyi ben idare ederim diye göreve talip olup sonra ,adaleti tesis edemezseniz bunun hesabını yarın ahirette verirsiniz.mevcut kanunlarımız ihtiyaca cevap verememektedir kendinizi ateşe atmayın.
    Cevapla
  • Adige Ersoy 4 ay önce Şikayet Et
    Cinayeti savunduğumuz yok ama yazılanları okuyorum da hep erkek suçlu öldürdüğü için .Acaba o adamı o hale getiren kişinin hiç mi kabahati yok. Allah bilir ne yaptı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak