Karamollaoğlu'ndan Hasan Bitmez açıklaması

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, TBMM Genel Kurulu'nda kürsüdeyken kalp krizi geçiren Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez hakkında, "Kalptaki damarlar tam olarak fonksiyonlarını yerine getiremiyor" dedi.

GİRİŞ 12.12.2023 16:36 GÜNCELLEME 12.12.2023 17:24
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

SP Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, TBMM Genel Kurulu’nda konuşma yaptığı esnada fenalaşarak yere yığılmıştı. Genel Kurul Sağlık Ekibi tarafından müdahale yapılan Bitmez için kalp masajına başlanmıştı. D

aha sonra entübe edilerek Ankara Bilkent Şehir Hastanesine getirilen Bitmez, anjiyoya alınmıştı. SP Genel Başkanı Karamollaoğlu ise bunun üzerine anjiyo sonrası kalp akciğer pompasına alınarak yoğun bakıma alınan Bitmez’i ziyaret etmek üzere hastaneye geldi. Bitmez’in son durumum hakkında bilgi alan Karamollaoğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Karamollaoğlu, burada yaptığı konuşmada, şu ifadelere yer verdi:

“Aldığım bilgiye göre mecliste kendisine yapılabilecek bütün muameleler yapılmış. Kendisi aynı zamanda şeker hastasıydı. Birtakım kalp problemleri vardı. Süratle TBMM’den buraya nakli sağlandı. Kalp masajı yapıldı. Kendisine bugünün teknolojisiyle yapılması gereken bütün muameleler yapıldı. Son verilen bilgiye göre şu anda yoğun bakıma alındı. Burada bakımı belli bir süre devam edecek. Ümit ediyoruz ki bu son teknolojilerle hayatını idame ettirecek bir noktaya gelir diye ümit ediyoruz. Zor bir rahatsızlık. Geçirdiği bu kriz de aniden olduğu için müdahale ne kadar erken olursa olsun tam olarak yeterli olmayabiliyor. Ümit ederiz ki kısa zamanda sağlığına kavuşur. Hayati tehlikesi mutlaka var. Kalpteki damarlar tam olarak fonksiyonlarını yerine getiremiyormuş. İnşallah bu yapılan müdahalelerle kan akışı sağlandı. İnşallah sağlığına kavuşacak. Bütün kardeşlerimizden de dualarını bekliyorum. Şu anda şuurunun yerine gelmesi noktasında bir gelişme yok.”

KAYNAK: HABER7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 44
  • Pervanoğlu 4 ay önce Şikayet Et
    kafirlerle işbirliği yaptınız ne duası? İyi gün dostlarını,kötü gün dostlarına tercih ettiniz!
    Cevapla
  • Mahmut 4 ay önce Şikayet Et
    Dua dosttan istenir.chp,HDP,ve diğer tüm dostları hadi ne duruyorsyunuz.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 ay önce Şikayet Et
    Sevgi pıtırcığı en güzel duayı yapar Temel amcası.
    Cevapla
  • Konyalı 4 ay önce Şikayet Et
    Altılı artı birli masa mesajı almıştır ederler dua
    Cevapla
  • Yolcu 4 ay önce Şikayet Et
    Sen duanın ne olduğunu bilir misin ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!
İsrail'i korku sardı: Netanyahu her kapıyı çalıyor Biden sessiz...