Seçil Erzan 25 milyonluk baba evini ipotek ettirmiş!

Aralarında Arda Turan, Muslera gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan, Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde babasından kalma evini 10 milyon liralık borca karşılık ipotek ettirdi.

GİRİŞ 13.12.2023 11:32 GÜNCELLEME 13.12.2023 11:32
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Yüksek kârlı özel ve güvenilir fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın Bozcaada’da babadan kalma evini ipotek ettirdiği ortaya çıktı.

Seçil Erzan'ın mağdurları nasıl ikna ettiğine dair ses kayıtları ortaya çıktıSeçil Erzan'ın mağdurları nasıl ikna ettiğine dair ses kayıtları ortaya çıktı

SEÇİL ERZAN BABASININ EVİNİ İPOTEK ETTİRMİŞ

Alacaklının Türkay Gümülcineli, borçlunun Seçil Erzan, şahitlerin ise Ali ve Atilla Yörük olduğu 6 Ocak 2023 tarihli borç sözleşmesinde sözleşme şartları arasında, “Alacaklı, borçluya 10 milyon lira peşin ödeme yapmış olup bu borç için borçlu Seçil Erzan, Çanakkale Bozcaada ilçesi Alaybey Mahallesi'nde tapuya kayıtlı taşınmazdaki hisselerinin tamamı ile adına işlem yapmaya yetkili olduğu Fatma Erzan’ın aynı taşınmazdaki hissesini alacaklıya ipotek vermeyi peşinen kabul ve taahhüt eder. Verilen 10 milyon lira borcun sözleşme tarihinden itibaren 30 gün içerisinde geri ödeneceği konusunda taraflar anlaşmış olup ödenmemesi halinde taşınmazın ipoteğin paraya çevrilmesi yoluyla takibe konularak nakde çevrileceği konusunda taraflar anlaşmaya varmışlardır. Borçlu Seçil Erzan, hiçbir şekilde bu konuda bir itirazı olmayacağını, gerek vekaleten gerek asaleten kabul ve taahhüt eder” ifadeleri yer aldı.

EVİN DEĞERİNİN 25 MİLYON LİRA OLDUĞU BELİRTİLİYOR

Seçil Erzan'ın babasından kalma yaklaşık 2 dönüm içerisinde bulunan bağ evi tadilat ettirilip, villaya dönüştürülmüş. Evin değerinin yaklaşık 25 milyon lira olduğu emlakçılar tarafından belirtiliyor.

Seçil Erzan'ın konuşmalarının kayıtları çıktı! 'Tefeciye gideyim', 'Muslera inanmıyor'Seçil Erzan'ın konuşmalarının kayıtları çıktı! "Tefeciye gideyim", "Muslera inanmıyor"

Arda Turan'ın bankacı Seçil Erzan'la yeni yazışmaları ortaya çıktı!Arda Turan'ın bankacı Seçil Erzan'la yeni yazışmaları ortaya çıktı!

Fon vurgunu büyüyor: Seçil Erzan bu köyü de yaktı!Fon vurgunu büyüyor: Seçil Erzan bu köyü de yaktı!

 

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • Beren Kaçmaz 5 ay önce Şikayet Et
    Profesyonel dolandırıcılık.Baba evini bile ipotek etmiiiş.Vicdansııııız....
    Cevapla
  • Özhan 5 ay önce Şikayet Et
    Seçil harikasın senin gibisi yok çıkarsan bütün paramı sana yatırım yapacağız beraber yeriz yalan dünyada
    Cevapla
  • İsmail özsoy 5 ay önce Şikayet Et
    Esas bu kadına aşırı kazaç elde etmek için para verenleri içeri tıkıp cezalandiracaksin
    Cevapla
  • Ercan 58 5 ay önce Şikayet Et
    O paraları Gazze'ye yollayın desek kıyameti koparirdiniz iyi olmuş aç gözlüler
    Cevapla
  • paget 5 ay önce Şikayet Et
    fatih terim fonu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yapay zeka nasıl düşünüyor?
Beşiktaş Dolmabahçe'de 1 puanı 90+7'de kurtardı