Yurtta kalan öğrenciler yemekten zehirlendiler!

Yalova KYK Çınarcık Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan 15 öğrenci, öğle yemeğinde yedikleri yemekten sonra rahatsızlandı. Zehirlenme şüphesi üzerine öğrenciler, yurda çağırılan ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

GİRİŞ 14.12.2023 07:41 GÜNCELLEME 14.12.2023 09:17
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilen öğrenciler, tedavileri sonrası taburcu edildi.

Olay, Çınarcık KYK Kız Öğrenci Yurdu'nda meydana geldi. Yurtta kalan öğrenciler öğlen yemeğinde patates ve tavuk yedi. Öğrenciler, bir süre sonra mide bulantısı ve kusma şikayetiyle durumu önce yurt yetkililerine ardından da 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yurt önüne gelen sağlık ekipleri, mide bulantısı ve kusma şikayeti bulunan 15 öğrenciyi ilk müdahalenin ardından, Çınarcık Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. 

Hastanede müşahede altına alınan ve sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilen öğrenciler, tedavilerinin ardından taburcu edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    KYK yurtlarında öğle yemeği çıkmıyor,öğle yemekleri üniversite yemekhanelerinde çıkar,habercilik yapıyorsunuz şütfen iyi tetkik edip araştırıp habercilik yapalım
    Cevapla
  • öyle 4 ay önce Şikayet Et
    kyk ücretleri çok düşük 500 lira her şey dahil fiyat mı olur. Tabi fiyat bu olunca devlet altından nasıl kalkacak. Haliyle kalite de bir okadar düşecek
    Cevapla
  • Ferhat 4 ay önce Şikayet Et
    Bu yurtlarda diyetisyen veteriner ve yemeği denetleyen yokmu birde bu olaya sebep olanlar a ne ceza verildi verilecek
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Yemek hanelere konturol yok ki çocuklar hep şikayetci
    Cevapla
DİĞER HABERLER
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi
Afrika'da BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vuruldu!