Silivri'de TIR 2 otomobile çarptı: 3'ü çocuk 7 yaralı

Silivri'de TIR ani fren yaptığı iddia edilen yabancı plakalı otomobile arkadan çarptı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği TIR otoyolda ters döndü.

Silivri'de TIR 2 otomobile çarptı: 3'ü çocuk 7 yaralı
Silivri'de TIR 2 otomobile çarptı: 3'ü çocuk 7 yaralı
GİRİŞ 16.12.2023 19:36 GÜNCELLEME 16.12.2023 19:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kaza TEM Avrupa Otoyolu Kovaderesi mevkiinde akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, İstanbul istikametinde ilerleyen F.A. yönetimindeki 11 AAT 623 plakalı TIR, ani fren yapan A.M. idaresindeki K 0106 BB Bulgaristan plakalı otomobile arkadan çarptı.Otomobildeki 2 kişi yaralandı.

TIR sürücüsü çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otoyolda ters dönen TIR, N.A. yönetimindeki 38 ABA 855 plakalı araçla kafa kafaya çarpıştı. Kazada 3’ü çocuk 5 kişi yaralandı.İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İki kazada yaralanan 7 kişi olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle üç şeridin trafiğe kapatıldığı yolda uzun araç kuyrukları oluştu. Araçların kaldırılmasıyla yol trafiğe açıldı 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Taksi şoförleri ve tır şoförleri hepsi eğitimden geçirilip disipline edilmeli.
    Cevapla
  • Katil TIRlar 4 ay önce Şikayet Et
    Otoyolda en sağ şeritte giden tıra orta şeritten yaklaştım tam yanından geçerken aniden önüme kırdı sol şeritten başka araç geldiği için o tarafa kaçamadım.Sol şeritten geçen araç geçip gittikten sonra sol şeride frenle karışık sol şeride kaçarak tırın altında kalmaktan kurtulduk. Tır şoförleri hepsi olmasa da çoğu birer trafik canavarıdır.Trafik kontrollerinde mutlaka denetlenmesi lazım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!