Adana Büyükşehir Belediyesi'ne 'rüşvet' operasyonu

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet operasyonu düzenlendi. Operasyonda aralarında belediye personelinin de bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı

GİRİŞ 18.12.2023 08:13 GÜNCELLEME 18.12.2023 09:49
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet soruşturması kapsamında sabahın ilk saatlerinde Adana Büyükşehir Belediyesi'ne operasyon düzenledi.

Belediye binasına giren ekipler, delil arama ve toplama çalışması başlattı. Öte yandan haklarında gözaltı kararı bulunan aralarında belediye personellerinin de bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürüldü. 

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 74
  • Recep YÜKSEL 4 ay önce Şikayet Et
    Her belediye başkanının bir yardımcısı mutlaka büyükşehirlerde vali yardımcısı ilçelerde Mal Müdürü yada üst düzey bürokrat olmalı. Belediyeler başkanların çiftliği olmamalı. Bu kabul görmez ise her başkan kendi döneminin mali sorumluluğunu almalı.Belediyeyi borç içinde bırakıp gitmenin bir bedeli olmalı. Borca karşılık gelen hizmet ve yatırım var ise tamam yok ise para tahsil edilmeli.
    Cevapla
  • 00bulik 4 ay önce Şikayet Et
    En büyük rùşveti İzmir Büyük belediye alıyor 6 mısla îçi alıyor bütün şirketleri onayı için haraç almadan onaylamıyor
    Cevapla
  • Alaskamkuzey 4 ay önce Şikayet Et
    Ne kadar ruşvetci varsa pislige bulaşan Tamamının görevine son verin .
    Cevapla
  • ADANALI 4 ay önce Şikayet Et
    Akp neden Adana'da kaybediyor biliyormusunuz sayın editör.Sebebi Ömer Çelik tir.Kendisi has Adana lı olmadığı için Adana'ya bir çivisi nasip olmadı Belediye başkanlığı seçimlerinde hep dışardan aday getirdiler Adanalı Adanalı aday görmek istiyor Çek Ömer faydasından çok zararı olan elini Adanadan
    Cevapla
  • devriye 4 ay önce Şikayet Et
    Bunlar h,iç istanbul antalya izmir buralara bakın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin tarihine geçen skor!
Naci Görğür, 'şakası yok' diyerek açıkladı: 'Buralar 9 şiddetine maruz kalacak'