Son dakika: Bir deprem haberi de Malatya'dan!

Son dakika haberi... AFAD'ın aktardığına göre Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

GİRİŞ 18.12.2023 09:36 GÜNCELLEME 18.12.2023 14:00
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Depremin derinliği ise 7 km olarak ölçüldü.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • gazze'li 4 ay önce Şikayet Et
    Gazzedeki katliam için duadan başka elimizden bişey gelmiyor dyoruz ya, Büyük depremde de, duadan başka kimsenin elinden bişey gelmezse ne yapacağız.
    Cevapla
  • halep müftüsü 4 ay önce Şikayet Et
    Ahiret tedariğimizi bari tam yapabileydik iyiydi, ölüm elbetteki her canlıya bir gün gelecek de öldükten kelli amel defterimizdeki amellere ne kadar değer verilecek ya da verilmeyecek, her kişi kendin bilir ellam, İSLAM DİNİNE göre yaşayalım MÜSLÜMAN olarak can verelim İNŞALLAH.
    Cevapla
  • İsmail 4 ay önce Şikayet Et
    Gene dua edeceğiz
    Cevapla
  • Eskimalatyalı 4 ay önce Şikayet Et
    Kernek mahallesinde oturuyorum. Ben bu depremi hissetmedim. Yağışlar başladımı bu tür sarsıntıların olması artık normal oluyor. Çünkü zemin ıslak oldumu fay hatları dahada aktifleşiyor. Rabbim büyük depremlerden muhafaza eylesin. Amerikan gemileri geldi depremler olmaya başladı söylentileri tamamen deli saçması.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"