Sosyal medya fenomeni Ece Ronay serbest bırakıldı

Eski kocası Mehmet B.’nin iş yerlerine yönelik kurşunlamaya azmettirmek iddiasıyla gözaltına alınan Ece Ronay yurt dışına çıkmamak şeklinde adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Üç şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GİRİŞ 18.12.2023 20:05 GÜNCELLEME 19.12.2023 10:17
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 28 Kasım tarihinde, Pendik ilçesinde faaliyet gösteren M.E.B.'ye ait güzellik salonuna motosikletli kasklı şahıslarca ateş edilmesi, 1 Aralık tarihinde Kocaeli'nin Gebze ilçesinde faaliyet gösteren oto galeriye motosikletli ve kasklı kişilerce silahla ateş edilmesi olaylarıyla ilgili geniş çaplı çalışma gerçekleştirdi.

Yapılan çalışmaların sonunda, Ece Ronay dahil, toplam 6 şüpheli gözaltına alındı. Emniyette işlemlerinin ardından şüpheliler bugün Anadolu Adliyesi’ne getirildi.

Ece Ronay dahil 5 şüpheli Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu’na sevk edilirken, 18 yaş altında olan diğer şüpheli ise Çocuk Suçları Soruşturma Bürosu’na getirildi. Ronay’ın yaklaşık 1 saat süren savcılıktaki ifade işlemleri tamamlandı.

Ronay, “Mala zarar verme” suçundan adli kontrol talebiyle Sulh Ceza Mahkemesi’ne sevk edildi. Şüpheli Berat E. “Silahla tehdit” suçundan adli kontrol talebiyle diğer 3 şüpheli Mehmet Sedat A., Serhat G. ve Uğur E. “Silahla tehdit”, “Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma” suçlarından tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

Hakimlik, Ronay ve Berat E.’yi yurt dışına çıkmamak şeklinde adli kontrol şartıyla serbest bırakırken, Sedat A., Serhat G. ve Uğur E.’nin “Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma” ve “Silahla tehdit” suçundan tutuklanmasına hükmetti.

18 yaşından küçük olan R.A. ise adli kontrol ve imza şeklinde adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KAYNAK: İHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 9
  • Seyfullah 4 ay önce Şikayet Et
    İslam ülkesi olsaydık bunlar zaten olmazdı. Müslüman bi toplumuz ama islam ülkesi değiliz. En kısa zamanda millet olarak talep edip İslam ülkesi olmalıyız.
    Cevapla
  • Malatyalı 4 ay önce Şikayet Et
    Bumu adalet çok yazık bir de islam ülkesı olaceğız
    Cevapla
  • ada 4 ay önce Şikayet Et
    Burası mı islam ülkesi kardeş,kim islamı yaşıyor ve onunla hüküm veriyor onu göster ....
    Cevapla
  • huseyin 4 ay önce Şikayet Et
    Güzel kızmış
    Cevapla
  • Osmanlı 4 ay önce Şikayet Et
    Muz cumhuriyeti diyeceğim onlarda bile adalet var. Geçenlerde belgeselde izledim. Kanile reisinin oğlu hırsızlık yapmış. Onu dövdüler işkence yaptılar. Daha büyük bir şey yapsa öldürürdük. O benim oğlumda olsa burada adaleti sağlamak zorundayız dedi adam. Şok oldum medeni Atatürk’ün ülkesinde bunları duyunca
    Cevapla
  • türk 4 ay önce Şikayet Et
    garpuz goydum goluma cokmu gitti hosuna... bu sozlerle sarki soyleyenden ne bekleyecen.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'yı sel aldı! Cadde ve sokaklar göle döndü
Mansur Yavaş gözünü ABB logosundaki camiye dikti