Malatya'ya şehit ateşi düştü

Irak’ın kuzeyinde PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın şehadet haberi Malatya'daki aileye ulaştı. Anne ve babası Umre'de olduğu öğrenilen şehidin baba ocağı Türk Bayrakları ile donatıldı.

GİRİŞ 23.12.2023 06:54 GÜNCELLEME 23.12.2023 06:59
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Irak'ın kuzeyindeki üsse PKK'lı teröristler tarafından gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen 3 askerden biri olan Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın acı haberi Malatya'nın Battalgazi ilçesinde yaşayan aileye ulaştı.

İlçe Kaymakamı Erkan Savar, Alacakapı Mahallesinde bulunan aileye acı haberi ulaştırırken şehidin anne ve babasının Umre için Mekke'de oldukları öğrenildi.

Geçtiğimiz yıl göreve başladığı belirtilen şehidin bir kardeşinin de TSK'da görevli olduğu öğrenildi. Aslen Bingöl'ün Karlıova ilçesi nüfusuna kayıtlı olan şehidin cenazesi ise Malatya'nın Battalgazi ilçesinde defnedilecek.

Acı haberi duyan şehidin yakınları gözyaşlarına boğulurken sokak itfaiye ekiplerince Türk bayrakları ile donatıldı.

Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın bir süre önce sosyal medya hesabında yayınladığı “şehit olursam bunu paylaşın” ifadesi ise yürekleri buruktu. 

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Mehmet DOĞAN 4 ay önce Şikayet Et
    Mekanın cennet olsun kardeşim. Ailene sabırlar dilerim.
    Cevapla
  • Resat Kaya 4 ay önce Şikayet Et
    Allah Rahmetiyle Muamele Etsin. Mekane Cennet OLsun. Ailesine Sabirlar Diliyorum.
    Cevapla
  • Mişmiş 4 ay önce Şikayet Et
    Milletimizin Başı Sağsolsun.
    Cevapla
  • Turkoglu70 4 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaallah amin ecmain
    Cevapla
  • Malatyalı 4 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Sevenlerin ve dava arkadaşların dışında gündem olmayacağını bilerek vatan için Allah için şehadete gittiniz. Ne bir yumruk ne de milleti soyan dolandırıcılar kadar basında yer almayacak olsanız da milletin kalbinde yaşamaya devam edeceksiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...