Sancaktepe'de yoğun duman paniği: İtfaiye ekipleri harekete geçti

İstanbul Sancaktepe'de 4 katlı binanın bodrum katında bilinmeyen bir nedenle yoğun duman oluştu. Üst katlarda mahsur kalanlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Sancaktepe'de yoğun duman paniği: İtfaiye ekipleri harekete geçti
Sancaktepe'de yoğun duman paniği: İtfaiye ekipleri harekete geçti
GİRİŞ 23.12.2023 07:19 GÜNCELLEME 23.12.2023 07:19

İstanbul Sancaktepe'de gerçekleşen olay, saat 04.00 sıralarında Kemal Türker Mahallesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre, Karadeniz Sokak üzerinde bulunan 4 katlı binanın ardiye olarak kullanılan bodrum katında bilinmeyen bir nedenle yoğun duman oluştu. Havalandırma ve merdiven boşluklarından sızan duman kısa sürede tüm binayı sardı.

Bina sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bu sırada, dairelere kadar sızan yoğun dumandan dolayı panikleyen vatandaşlar evlerinin balkonuna çıktı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, üst katlarda bulunan dairelerde mahsur kalan bina sakinlerini merdiven uzatarak kurtardı. Ekipler, 4 katlı binada uzun süre duman tahliyesi yaparken, tüm binayı saran dumanın kaynağına dair inceleme başlatıldı.

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!
İsrail'i korku sardı: Netanyahu her kapıyı çalıyor Biden sessiz...