SETA'dan, Güvenlik Radarı 2024 - Türkiye’nin Jeopolitik Görünümü paneli

SETA'nın internet sitesinden yapılan duyuruda, Ankara merkez binasında Güvenlik Radarı 2024 - Türkiye’nin Jeopolitik Görünümü paneli gerçekleştirileceği ve katılımın sınırlı olduğu bildirildi.

SETA'dan, Güvenlik Radarı 2024 - Türkiye’nin Jeopolitik Görünümü paneli
SETA'dan, Güvenlik Radarı 2024 - Türkiye’nin Jeopolitik Görünümü paneli
GİRİŞ 23.12.2023 20:57 GÜNCELLEME 23.12.2023 20:57

Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) tarafından, 28 Aralık Perşembe günü Güvenlik Radarı 2024 | Türkiye’nin Jeopolitik Görünümü paneli düzenlenecek.

Saat 11:00'de başlayacak panel, yaklaşık 3 saat sürecek. Moderatörlüğünü Bilgehan Öztürk'ün yapacağı panele alanında başarılarıyla tanınan akademisyenler konuşmacı olarak katılacak.

Panele katılacak konuşmacılar şöyle:

- Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi ve SETA Dış Politika Araştırmaları Direktörü Murat Yeşiltaş

- Hudson Enstitüsü kıdemli analisti ve EDAM Savunma Programı direktörü Can Kasapoğlu

- Haliç Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde öğretim üyesi Aylin Ünver Noi

- Hasan Kalyoncu Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde öğretim üyesi ve SETA Araştırmacısı Murat Aslan

Takdim ve açılış konuşmasını SETA Vakfı Genel Koordinatörü Burhanettin Duran'ın yapacağı panele, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler video mesaj gönderecek.

SETA'nın Ankara merkez binasında gerçekleştirilecek panel için dinleyici sayısının sınırlı olduğu belirtildi.

Etkinliğe "https://www.setav.org/etkinlik-kayit/?id=102554" kısmından yönergeleri doldurarak kayıt işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

SETA'dan yapılan açıklamada, "Youtube, Facebook, X (Twitter), Instagram platformlarında ve internet sitemizde online izleyebileceğiniz panelimize siz değerli katılımcılarımız davetlisiniz." ifadeleri kullanıldı.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?
32 milyon çalışanın sorunu masaya geliyor! 5 yıl sonra bir ilk