DEM'li Bakırhan'dan küstah tehdit! Tekirdağlı da Trabzonlu da rahat olmayacak

Partisinin Tunceli İl Kongresi'ne katılan DEM Parti Eş Başkanı Tuncer Bakırhan, bebek katili Öcalan'a özgürlük çağrısı yaparak, "Kürt sorunu devam ettikçe Tekirdağlı da Trabzonlu da rahat olmayacak." sözleriyle tehdit savurdu.

GİRİŞ 24.12.2023 04:16 GÜNCELLEME 24.12.2023 10:03
Bu Habere 387 Yorum Yapılmış

Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı konumundaki HDP/DEM Parti, bu kez de halkı tehdit ederek skandal açıklamalarına bir yenisini ekledi.

Türkiye, iki günde verilen 12 şehidin acısını yaşarken, DEM Parti Eş Başkanı Tuncer Bakırhan Türk milletini tehdit etti. Partisinin Tunceli İl Kongresi'nde konuşan Bakırhan, Kürt sorunu çözülmedikçe kimsenin rahat olmayacağını savundu.

TÜRK MİLLETİNE TEHDİT: TEKİRDAĞLI DA TRABZONLU DA RAHAT OLMAYACAK

Tuncer Bakırhan yaptığı açıklamada, "Kürt sorunu devam ettikçe Tekirdağlı da Trabzonlu da rahat olmayacak. Ne Dersim'de ne Türkiye'de huzur, umut, demokrasi olur" sözleriyle terör örgütü PKK'nın argümanlarını tekrarladı.

Şehit haberleri sonrası DEM Parti'den skandal Öcalan tehdidiŞehit haberleri sonrası DEM Parti'den skandal Öcalan tehdidi

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 387
  • M.gulergun. 4 ay önce Şikayet Et
    Güvende isen mehmetçik sayesinde.Dokunulmazlık zırhına bürünüp köpek gibi havlamayın.Milletin sinir uçlarına basmayın.Yoksa sizin ve korumacı itlerinizi tepesine balyoz indirmesiini çok iyi biliriz.
    Cevapla
  • hilal71 4 ay önce Şikayet Et
    spor haberleri haricinde yazdığım yorumların çoğu yayınlanmıyor.her seferinde kendi kendime başka haberlere yorum yazma diyorum ama dayanamıyorum. sonuçta aynı gönül coğrafyasının insanı ve aynı mahallenin çocuğuyum.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 ay önce Şikayet Et
    Devlet suçlu bu alçak pkk partisini kapatı bir daha başka isim ile parti de açtırmamak bunlara hazineden devletim paramı berecek vatan içe insanlık düşmanı pkklı ve yandaşları
    Cevapla
  • Mehmet 4 ay önce Şikayet Et
    Bu adamin Alevi-Türkmen sehri Tuncelide ne isi var ? Tunceliye kötü imaj yapistirmak icin oraya gidiyorlar. Tunceli solcu ve CHP li ise Türkiyenin altini oyan hemen her gün yeni isimle ortaya cikalarla uzaktan yakindan ne bagi var nede akrabaligi var. Düsün bu insanlarin yakasindan artik. Ne haliniz varsa gidin görün.
    Cevapla
  • Kadir Güncü 4 ay önce Şikayet Et
    Biz bi rahatlık beklemiyoruz azdan çoktan çok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak şiddetlendi: Meteoroloji'den 14 il için kuvvetli yağış uyarısı!
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!