Son dakika haberi: Ekşi Sözlük'teki mide bulandıran paylaşımlar sonrası harekete geçildi!

Provokasyon yuvasına dönen Ekşi Sözlük'te "Oğlum şehit oldu ne mutlu bana" şeklinde paylaşım yapan şehit babası alçakça hedef alınmıştı. 'Ekşi Sözlük'te skandal paylaşımlarda bulunanlar hakkında resen soruşturma başlatıldı.

GİRİŞ 24.12.2023 11:53 GÜNCELLEME 24.12.2023 13:00
Bu Habere 570 Yorum Yapılmış

Türkiye 2 gündür Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 12 askerine ağlıyor.

CAMİLERDE ŞEHİTLERE DUA EDİLDİ

Milyonlar yaşanan saldırıdan sonra şehit olan askerlerimiz için büyük üzüntü duyarken sabah namazında tüm camilerde şehitlerimiz için dua edildi. Diğer yandan siyasiler de şehitlerimiz için başsağlığı mesajları yayınladı.

EKŞİ SÖZLÜKTE ŞEHİTLERE NEFRET KUSTULAR

Türkiye yaşanan hain saldırı sonrası bir bütün olmaya çalışırken provokasyon yuvası Ekşi Sözlük'te gündeme gelen "oğlum şehit oldu ne mutlu bana" etiketinde şehitlerimize ve şehit ailelerine ağır hakaretler edildi.

Şehitlik mertebesinin küçümsendiği yorumlarda şehit babası da oğlunun şehit olmasından dolayı mutlu olduğu için eleştirildi.

İşte o skandal paylaşımlar:

"SUS DA OĞLUN UTANMASIN"

Oğlun şehit olmayabilirdi senin gibi yaşlanıp saçları ağarıp torunlarını görebilirdi onun yaşam hakkını kolayca elinden alanlara lanet olsun neyin mutluluğunu yaşıyorsun sen ? o kadar mutluysan bile sus da şehit oğlun utanmasın senden.

"KANKA AL SEN ŞU 5 MİLYONU"

"Kanka ölen öldü geri getiremeyiz, al sen şu 5 milyonu oğlumuz şehit oldu çok mutluyuz de."

"CENNETE GİTTİ SÜPER ORTAM VAR"

"İneğe tapana yeniden ama süper doğacaksın be olm diyolar, bunlara da cennete gitti süper ortam var be olm falan diyolar. bi şekilde yiyor tutuyor cahile. inanarak söylediği için sorun yok abi, devam. edit: bu arada vatan sağolsun dense gayet mantıklı ama diğer mevzular cidden boş işler artık. "

"ÖLE ÖLE AZALIN KURTULALIM"

"Sanki söyleyecek başka sözü var. acılıymış, yastaymış .... değil. ne diyebilir ki, ektiğimi biçiyorum mu diyecekti. ölün, öle öle azalın, kurtulalım sizden. kalıbımı basarım ki güncel iktidar partisine oy verdi o baba. hiç ağlamaya, sızlanmaya hakkı yok. soruna çözüm bulacak yetkin insanlara oy vermektense çocuğunu şehit edebiyatıyla öldüren sisteme oy verdi ve sonucuna katlandı. acımasız mı geldi? beter olmadıklarına dua etsinler. cehalet böyle bir şey arkadaş. sonucu çok acımasız, sonucu evlat olsa da cehaletin bedeli ödenmek zorunda."

RESEN SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 'Ekşi Sözlük' isimli sosyal paylaşım sitesinde, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından terör örgütlerine yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda şehit olan askerlere yönelik suç veya suç unsuru içeren paylaşımları yapanlar hakkında resen soruşturma başlattı.

BAKAN TUNÇ: BİR GÖZALTI KARARI VAR

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda paylaşım yapan bir kişi hakkında gözaltı kararı verildiğini duyurdu.

Bakan Tunç konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

Bazı sosyal medya sitelerinde şehitlerimize ve ailelerine yönelik çirkin ve suç teşkil eden paylaşımları yapanlar hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmış olup, ayrıca sosyal medyada paylaşım yapan bir kişi hakkında da Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca gözaltı kararı verilmiştir.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 570
  • insanoğlu 4 ay önce Şikayet Et
    Bu tür iğrenç siteleri kapatmak çok mu zor? Soruşturma, inceleme bunlar hikaye.
    Cevapla
  • erdemli 4 ay önce Şikayet Et
    Bu adamları savcılar ifadesini alır salarlar şimdi sonra gider yine böyle sama sapan yorumlar yapar. Abi çok temiz döveceksin böylelerini.
    Cevapla
  • Alparslan 4 ay önce Şikayet Et
    Kapatmadınız gitti şu kansız köpeklerin sitesini bu ne biçim iştir yaw
    Cevapla
  • isini yap 4 ay önce Şikayet Et
    lagim cukurunu kapatin.....
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    hain itler daha biz burda bunlara ekmek veriyoruz allah belalarını versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tayvan'dan son dakika Çin duyurusu! Savunma bölgesi ilan edildi: 22 askeri araç...
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü