Şehit Kemal Aslan'ın babasından Kavala ve Demirtaş destekçilerine: Hakkımı helal etmiyorum

Pençe-Kilit bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan’ın cenazesinde konuşan baba Mehmet Aslan, “Selahattin Demirtaş’a, Osman Kavala’ya özgürlük isteyenlere hakkımı helal etmiyorum” dedi.

GİRİŞ 24.12.2023 18:51 GÜNCELLEME 24.12.2023 21:59
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit harekat bölgesinde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerlerden Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan’ın Türk bayrağına sarılı naaşı, askeri uçakla Elazığ Havalimanı’na getirildi.

Burada düzenlenen törene Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı, 8’inci Kolordu Garnizon Komutanı Tümgeneral Tamer Atay, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Evren, İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel, birçok siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Tören mangası tarafından uçaktan alınarak cenaze aracına kadar omuzlarda taşınan şehidin naaşı, İmam-ı Azam Camii’ne götürüldü. Kılınan cenaze namazının ardından şehidin naaşı, Elazığ Garnizon Şehitliği'ne defnedildi.

"KAVALA'YA, DEMİRTAŞ'A ÖZGÜRLÜK İSTEYENLERE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"

Cenaze töreninde dua edilmesinin ardından şehidin babası Mehmet Aslan, mikrofonu alarak, "Hepiniz haklarınızı helal ediniz. Selahattin Demirtaş’a, Osman Kavala’ya özgürlük isteyenlere hakkımı helal etmiyorum" dedi.

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 38
  • Kfflflvl 4 ay önce Şikayet Et
    Cozum surecinde 850 askeriklmizi sehit ettirene, pkk lilari suriyeye sokup kirmizi pasaportla kacak sarayda agirlayanlara da haram etseydin keske
    Cevapla
  • Kugy 4 ay önce Şikayet Et
    DEM partiye ziyarete gidenlerde PKK lıdır. Kişi sevdiği ile beraberdir. Terörü kınama bildirisine imza atmayanlar teröristtir.
    Cevapla
  • Murat 4 ay önce Şikayet Et
    Once meclisi temizlesinler
    Cevapla
  • halo dayı 4 ay önce Şikayet Et
    bizlerde helal etmiyoruz.oy için terör örgütüyle iş tutanlara hakkımız haram olsunnn.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    CHP yeni başkanı partisindeki Biz PYD ile sınır komşusu olabiliriz diyen soyadı Erkek olan adamını partiden atsın. Sonra da DEM le irtibatını koparsın. ona göre biz kendinin teröre karşı olduğunu görelim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas, 2 İsrailli esirin görüntüsünü paylaştı: "Ya esirler ya da savaş"
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!