İçişleri Bakan Yardımcısı Aktaş'tan şehit Kemal Aslan'ın ailesini ziyaret

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan'ın Elazığ'da yaşayan ailesini ziyaretti etti. Aktaş, şehit babasına Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti.

İçişleri Bakan Yardımcısı Aktaş'tan şehit Kemal Aslan'ın ailesini ziyaret
İçişleri Bakan Yardımcısı Aktaş'tan şehit Kemal Aslan'ın ailesini ziyaret
GİRİŞ 01.01.2024 22:00 GÜNCELLEME 02.01.2024 11:11

Elazığ Valiliğinin X sosyal medya platformundan yapılan paylaşıma göre, Bakan Yardımcısı Aktaş, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Aslan'ın babaevine ziyarette bulundu.

Şehidin babası Mehmet Aslan'a başsağlığı dileklerini ileten Aktaş, şehit babasına Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti.

Ziyarette Aktaş'a, Elazığ Valisi Ömer Toraman ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları eşlik etti.

Şehit Kemal Aslan'ın babasından Kavala ve Demirtaş destekçilerine: Hakkımı helal etmiyorumŞehit Kemal Aslan'ın babasından Kavala ve Demirtaş destekçilerine: Hakkımı helal etmiyorum

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den çok sayıda ile sarı kodlu uyarı: Yeni harita yayımlandı!
Erdoğan-Özel görüşmesinde 8 ve 18 yıl detayı!