Kağıthane'de silahlı saldırı: Bir genci başından vurdular!

Kağıthane’de motosikletli ve kasklı iki saldırgan yolda yürüyen bir gence silahlı saldırı düzenledi. Saldırı sonucu başından vurulan genç ambulansla hastaneye kaldırıldı.

GİRİŞ 25.12.2023 15:18 GÜNCELLEME 25.12.2023 16:59
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Olay, saat 14.15 sıralarında Kağıthane Hamidiye Mahallesi Ferman Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre öğle saatlerinde evinden çıkan Umut Karçığa (18) yolda yürümeye başladı. O esnada motosikletle sokaktan çıkan kasklı iki saldırgan, gencin önüne geçerek silahla ateş açtı. Saldırı sonucu başından tek kurşunla vurulan Karçığa savrularak yere yığılırken, saldırgan ise cadde üzerinden sokağa girerek uzaklaştı. Saldırı anı ise kameralara anbean yansıdı.

BAŞINDAN TEK KURŞUNLA VURULDU 

Olayın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yerde kanlar içerisinde kalan ağır yaralı genci yaptıkları ilk müdahalenin ardından Sarıyer’deki özel bir hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Ameliyata alınan gencin hayati tehlikesinin olduğu ve durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olayla ilgili konuşan Mustafa Çam, “İlk önce silah seslerini duydum. Kafamı kaldırdığımda motosikletli iki kişi olduğunu gördüm. Arkada oturan kişi, silahını çıkararak çocuğu vurdu. Sonrasında hemen motosikletleriyle beraber yukarıya doğru kaçmaya başladılar. Çocuk o esnada olduğu yerde kanlar içinde yerde kaldı. Önce polis ekipleri geldi, sonrasında ambulanslar geldi. Yerdeki çocuğa ilk müdahaleyi yaparak hastaneye götürdüler. Duyduğumuza göre de çocuk ölmüş” dedi.

Yaşlı bir adam ise, “Duyduğuma göre üç el silah atıldı. Dışarı çıktığımızda genç bir çocuğa silah sıkıldığını söylediler. Sonrasında polis ve ambulanslar gelerek çocuğu aldılar. Ölüp ölmediğine dair bir bilgim yok” ifadelerini kullandı.

POLİS SALDIRGANIN PEŞİNDE

Öte yandan olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, görgü şahitlerinin ifadelerine başvurarak güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan incelemede yerde bulunan 2 kovan, olay yeri inceleme ekipleri tarafından delil torbasına konularak götürüldü. Saldırganları yakalama çalışmalarının ise sürdüğü öğrenildi. Saldırıya uğrayan Umut Karçığa’nın “taksirle yaralama” suçundan aranmasının olduğu da öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 10
  • Ayla 4 ay önce Şikayet Et
    Kötüler zaten silah bulunduruyor olan silahsız iyilere oluyor bence herkes silah bulundurmalı kadınlar dahil herkes kendini savunmayı öğrenmeli
    Cevapla
  • Yavuz 4 ay önce Şikayet Et
    Bu ne ya.Kaç gündür böyle motosikletli cinayet haberleri.Bu silah bulunduruluyor.
    Cevapla
  • Sırada Kim Var? 4 ay önce Şikayet Et
    Türkiye Yüzyılı'nın devlet teşvikli katilleri mesaide...
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    ülke Texasa döndü yemin ediyorum canı sıkılan tavuk
    Cevapla
  • Cemaldemir 4 ay önce Şikayet Et
    Eskiden kovboy filmlerinde seyrediyorduk simdi sokaklarda hakikisini yasiyoruz caresi silahlar toplanacak idam uygulanacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Taceddin Kutay ve küçük kızına Kadıköy'de saldırı! 28 Şubat yeniden hortladı
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler