Son Dakika... 32 ilde eş zamanlı operasyon: 208 şüpheli yakalandı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 32 ilde bölücü terör örgütüne yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen 'Kahramanlar-36' operasyonlarında 208 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

GİRİŞ 26.12.2023 10:35 GÜNCELLEME 26.12.2023 11:38
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bölücü terör örgütüne yönelik 32 ilde eş zamanlı düzenlenen Kahramanlar-36 operasyonlarında 208 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Yerlikaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinasyonunda, aralarında Ankara, İstanbul ve İzmir'in de olduğu 32 ilde Kahramanlar-36 operasyonları düzenlendiğini belirtti.

Milletin huzuru, birlik ve beraberliği için teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacaklarını vurgulayan Yerlikaya, şunları kaydetti:

"Bölücü terör örgütüne üye olan ve faaliyetlerde bulunan, örgütün şehir merkezlerinde gençlik yapılanması içerisinde olan, sosyal medya hesapları üzerinden terör örgütü propagandası yapan, terör örgütüne finans sağlayarak örgüt adına faaliyet gösteren 208 şüpheli yakalandı. Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle. Yılın 365 günü, 4 mevsim, 12 ay, gece gündüz demeden operasyonlar düzenliyoruz. Terörle mücadelemiz son terörist etkisiz hale getirilince kadar kararlılıkla devam edecek."

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 30
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    hainlere yaşamayı haram edin ki iki kere düşünsünler
    Cevapla
  • Hakan 4 ay önce Şikayet Et
    Sayin Bakanim bunlari yakalanayin sıkın beyinlerine gitsin
    Cevapla
  • Ahmet 4 ay önce Şikayet Et
    Operasyonlar methedilene kadar bunca mafya, çete nasıl yuvalanmış önce onun sorulması lazım. Bu millet bu kafayla kıyamete kadar bu kısır döngüde yaşayıp gider.
    Cevapla
  • ...... 4 ay önce Şikayet Et
    yakaladında ne oldu . biz bu yasalar ile bu ülkenin çöküşünü izleriz anca . bir ülkenin içerisinde bu kadar hain varken isviçre yasaları ile yönetilmek ne kadar mantıklı olabilir
    Cevapla
  • Ahmet 4 ay önce Şikayet Et
    Operasyonlar methedilene kadar bunca mafya, çete nasıl yuvalanmış önce onun sorulması lazım. Bu millet bu kafayla kıyamete kadar bu kısır döngüde yaşayıp gider.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü