DEM Parti sınır ötesi hava harekatlarından rahatsız oldu!

Terör örgütü PKK'nın siyasi kolu DEM Parti, Irak'ın kuzeyinden gelen şehit haberleri sonrasında, sınır ötesindeki terör hedeflerine düzenlenen hava harekatlarından rahatsız oldu.

GİRİŞ 27.12.2023 01:11 GÜNCELLEME 27.12.2023 10:13
Bu Habere 183 Yorum Yapılmış

Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada 12 asker şehit oldu. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki terörist hedeflere düzenlenen hava harekatlarında 29 hedefin imha edildiğini ve çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

MİT'ten nokta operasyonlar! 50'ye yakın hedef imha edildi! Çok sayıda terörist öldürüldüMİT'ten nokta operasyonlar! 50'ye yakın hedef imha edildi! Çok sayıda terörist öldürüldü

MSB'nin sosyal medya hesabından, "Şehitlerimiz için" başlığıyla yapılan açıklamada, "İcra edilen hava harekatları ile bölücü terör örgütü (BTÖ) tarafından kullanılan ve içerisinde sorumlu düzeyde teröristlerin de bulunduğu değerlendirilen mağara, sığınak, barınak, petrol tesisleri ve depolardan oluşan toplam 29 hedef imha edilmiştir. İcra edilen harekatlarda azami oranda yerli ve milli mühimmat kullanılarak çok sayıda terörist etkisiz hale getirilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

DEM PARTİ RAHATSIZ OLDU

Türk Silahlı Kuvvetlerinin sınır ötesi operasyonları terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı DEM Parti'yi rahatsız etti.

SİVİL YERLEŞİM YERLERİ BOMBALANDI YALANINA SIĞINDILAR

Operasyonların 'sivilleri hedef aldığını' iddia eden DEM Parti, "Son iki günde Kuzey ve Doğu Suriye halkları yeniden savaş uçakları tarafından hedef alındı" açıklamasını yaptı.

Yapılan yazılı açıklamada, vurulan alanların adı sayılırken, "Açıktır ki saldırıların asıl hedefi Kürtlerdir, sivil yerleşim yerlerinin ve masum insanların hedef alınması bunun göstergesidir." denildi.

DEM PARTİ TERÖRİSTLER İÇİN, HAVA HAREKATLARININ SON BULMASI ÇAĞRISINI YAPTI

DEM Parti, Türk Silahlı Kuvvetlerinin operasyonlarında çaresiz kalan teröristler için, hava harekatlarının son bulması çağrısını yaptı.

 

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 183
  • Bozkurt 4 ay önce Şikayet Et
    Yanlışlık felan yok devam yapmadikta ne oldu
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 4 ay önce Şikayet Et
    Böyle özgürlüğündeee insan haklarının daaa... Gencecik çocuklarımız dağda eksi 20 de şehit oluyorrr. Bunlar makam arabalarındaaaa ????
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Meclisteki bu teröristleride listeye alın ilerde lazım olur.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 ay önce Şikayet Et
    Bunları meclise almak ne kadar doğruydu miletin parasıyla beslen sonra çık iftira kampanyası başlat köpek bile yediği kapa pislemez.
    Cevapla
  • Murat Yıldırım 4 ay önce Şikayet Et
    Ne skandalı kardeşim adamlar aleni terörist, siz skandal açıklama diyorsunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu
Ünlü EuroLeague hakemi maç sonu hırsızlık yaparken yakalandı!