Her yönüyle 2023 böyle geçti

Tarihi gelişmelerin, büyük değişimlerin ve sarsıcı olayların meydana geldiği 2023 yılında ülkemizde, dünyada, siyasette, sporda, ekonomide ve polemik sahasında yaşananları Haber7 takipçileri için derledik.

GİRİŞ 31.12.2023 19:01 GÜNCELLEME 31.12.2023 19:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türkiye Yüzyılı’na yön verecek kadroların belirlendiği seçimler, yerli ve milli imkanlarla geliştirilen üstün teknolojiler, asrın en büyük felaket, isyan ve sarsıcı çatışmaların damga vurduğu 2023 yılının öne çıkan belli başlı bazı olayları şöyle listelendi:

SİYASET

2023 yılı, Antakya depreminin ardından en yıkıcı yıl olarak tarihe geçti. Bu yıl, Türkiye için önemli gelişmelerin yaşandığı uzun bir sene oldu. Gerek siyaset gerekse yaşanan olaylar, ülkenin yönünü ve geleceğini şekillendirdi.

EN ÇOK KONUŞULAN OLAYLAR

Acı ve tatlı anılarla bir yıl daha geride kalırken Türkiye deprem, seçim, utanç ve hayal kırıklıkları da dahil olmak üzere birçok gelişmeyi birlikte yaşadı. Haber7 olarak 2023 yılında yaşanan en önemli olayları sizler için derledik.

DÜNYA

2023 yılı, dünya için önemli gelişmelerin yaşandığı uzun bir sene oldu. İşte, gün gün 2023 yılında dünya gündemine damga vuran olaylar:

EKONOMİ

Türkiye'yi sarsan depremler bu yıl ekonomiyi etkiledi. Enflasyonda yükseliş görülürken, büyüme yavaşladı. Ekonomi yönetimindeki değişiklik sonrasında parasal sıkılaşma hızlandı. Fahiş fiyat ve artan kiralar gündemden düşmedi. İşte ekonomide yıla damga vuran olaylar...

Ekonomide 2023 böyle geçtiEkonomide 2023 böyle geçti

SPOR

2023 yılı, spor alanında oldukça hareketli ve olaylı bir sene oldu. İşte 2023 yılında spor gündemine damga vuran olaylar:

HABER7 YILA DAMGA VURDU

Haber7 ekibi, 2023 yılında da oldukça başarılı bir yıl geçirdi. Habercilik alanında özveri ve gayretle gece gündüz çalışan ekiplerimiz adından sıkça söz ettirdi.

KAYNAK: HABER7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 1
  • Tek söz TÜRKİYE 4 ay önce Şikayet Et
    Nasıl geçtiğini biz biliyoruz siz değil....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Eurovision yarışmasında İsrailli şarkıcı yuhalandı koşarak sahneden inmek zorunda kaldı
Gözü dönmüş adam, kadına çocuğunun gözü önünde tekme tokat saldırdı!