2023, Haber7'nin yılı oldu: İşte seneye damga vuran haberlerimiz!

Haber7 ekipleri 2023 yılında da , özel habercilikte oldukça başarılı bir yıl geçirdi. Habercilik alanında özveri ve gayretle gece gündüz çalışan ekiplerimiz adından sıkça söz ettirdi.

2023, Haber7'nin yılı oldu: İşte seneye damga vuran haberlerimiz!
2023, Haber7'nin yılı oldu: İşte seneye damga vuran haberlerimiz!
GİRİŞ 31.12.2023 14:14 GÜNCELLEME 31.12.2023 14:14
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türkiye’nin en köklü haber sitelerinden birisi olan Haber7.com her sene olduğu gibi 2023 yılında da Türkiye gündemini sarsan özel ve çarpıcı haberlerle adından söz ettirdi. 2023 yılında sayısız özel haber ve içerik üreten Haber7.com aynı zamanda ülkemizi derinden sarsan depremlerden sonra bölgeye ilk giden basın ekiplerindendi. Ülke gündemini her zaman sahadan takip eden Haber7.com ekipleri, seçim sürecinde ise çok önemli röportajlara imza attı. Türkiye Yüzyılı vizyonu ile Cumhuriyetimizin 100.yılına yakışan büyük projeleri yerinden takip edip okuyucularına ulaştırdı. Haber7.com Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yurtdışı temaslarında bizzat bulunarak, gelişmeleri yakından takip ederken, birçok farklı röportaja da imza attı. Haber7 ekipleri 'Özel haberler' konusunda da oldukça başarılı bir yıl geçirdi. Ülke gündemine oturan, sayısız özel haber içerikleri ve dosya haberciliği ile adından çok kez bahsettirdi. İsrail'in Gazze'de yaptığı soykırımı neredeyse her gün manşetlerden aktaran Haber7.com ekipleri zulme karşı gelerek masum Filistin halkının sesi olmaya çalıştı. Yaşanan tüm olaylarda hızlı refleks göstererek okuyucularının en hızlı ve doğru bir şekilde haberlere ulaşmasını sağladı.

Toplumu etkileyen her gelişme medya kuruluşlarında derinden hissedilir. Çünkü medya, toplumun aynasıdır. Milletimizin ve haliyle basın camiasının son yüzyılda yaşadığı en sarsıcı olaylardan biri hiç şüphesiz 6 Şubat depremleriydi.

Kanal7 Medya Grubu’nun dijital dünyaya açılan kapısı Haber7 için de 6 Şubat 2023 gecesi, gazetecilik serüvenimizin en kritik saatleriydi. Bütün kadromuzla derin endişe ve paniği iliklerimize kadar hissettiğimiz deprem gecesinde mesai mefhumunu bir kenara bıraktık.

İLK HABERİMİZ DEPREMİN 7’İNCİ DAKİKASINDA

Bütün ülkeden gelen soğuk hava ve kar yağışı haberlerine odaklanılan saatlerde deprem ölçüm merkezlerine düşen ürkütücü rakamlar, ekibimizi anında alarma geçirdi. Deneyimli kadromuz; 15 Temmuz darbe girişimi, orman yangınları, sel felaketleri gibi büyük olaylara karşı edindiği anlık reaksiyon tecrübesini anında yansıttı. Gece ekibimiz, bölgeden gelen ilk haberleri anlık olarak bütün Türkiye’ye servis etti.

ACIYI HEM YAŞADIK, HEM YANSITTIK

Deprem bölgesinde ailesi bulunan ekip arkadaşlarımız adeta bir eli telefonda, bir eli klavyede çalıştı. Ailesinin yanına giden bazı editörlerimiz, yine bölgedeki afetin boyutunu gözler önüne seren haberlere imza atarak mesai dışında olmalarına rağmen insan odaklı habercilik örneği sergiledi. 

Deprem bölgesinden dönen çalışma arkadaşlarımız hemen ertesi gün mesai için merkez ofisimizde hazır bulunuyordu. Anormal derecede bir deprem, anormal derecede bir soğuk, insanüstü gayretle süren arama kurtarma ve insani yardım çalışmaları arasında rutin performansla habercilik yapmak elbette ki düşünülemezdi.

DEPREMZEDELERİN SESİ OLDUK

Deprem sonra bölgede bulunan muhabirlerimiz depremzedelerin sesi oldu. Haber7, bu süreçte olayları konu edinen haberler yaptı. Valiler, belediye başkanları ve muhtarlar ile görüşerek depremin yaralarının sarılması için gerçekleştirilen mücadeleyi kamuoyuna aktardık.

Depremden 3,5 ay önce kritik araştırma! Kazı sonrası 'büyük deprem' uyarısında bulunmuşlarDepremden 3,5 ay önce kritik araştırma! Kazı sonrası 'büyük deprem' uyarısında bulunmuşlar

Vali'den sele kapılan konteyner açıklamasıVali'den sele kapılan konteyner açıklaması

Somuncu Baba'nın şehrinde deprem sonrası yürekleri titreten olay: 1 hafta ekmek bulamadımSomuncu Baba'nın şehrinde deprem sonrası yürekleri titreten olay: 1 hafta ekmek bulamadım

Karar verildi, şehrin yaklaşık yarısı taşınacak! Başkan Haber7'ye konuştuKarar verildi, şehrin yaklaşık yarısı taşınacak! Başkan Haber7'ye konuştu

Hayrete düşüren yıkım! Ayrıntıya Haber7 ulaştıHayrete düşüren yıkım! Ayrıntıya Haber7 ulaştı

Haber7 Hatay’da! Depremzededen bazı partilere sitem: Bu yaptıkları 7,7’den daha çok sarstıHaber7 Hatay’da! Depremzededen bazı partilere sitem: Bu yaptıkları 7,7’den daha çok sarstı

İşte 600 Evler’i yıkan hatalar zinciri: Bilirkişi Haber7’ye açıkladıİşte 600 Evler’i yıkan hatalar zinciri: Bilirkişi Haber7’ye açıkladı

Yeni bir müteahhit skandalı daha ortaya çıktı: Sapasağlam binayı böyle yıkıma uğrattıYeni bir müteahhit skandalı daha ortaya çıktı: Sapasağlam binayı böyle yıkıma uğrattı

AB VE İSVEÇ’İN SİNSİ HEDEFLERİNİ DEŞİFRE ETTİK

Haber7, İsveç'in ülkemizin geleceğini ifsat projeleriyle hedef faaliyetlerini ortaya çıkardık. Toplumu yozlaştıran faaliyetlerle toplum mühendisliği yapan Avrupa Birliği ve İsveç’in LGBT derneklerine korkunç paralar aktararak Türkiye’ye yapılan operasyonun perde arkasını gözler önüne serdik.

Türkiye'nin iç işlerine müdahale gibi fonlama! İsveç seçim günü bakın ne yapmış!Türkiye'nin iç işlerine müdahale gibi fonlama! İsveç seçim günü bakın ne yapmış!

İsveç, sinsice Türkiye’nin altını oyuyor! Terörden daha beterİsveç, sinsice Türkiye’nin altını oyuyor! Terörden daha beter

İsveç’ten Türkiye’ye sinsi operasyon! Arkamızdan hançerliyorİsveç’ten Türkiye’ye sinsi operasyon! Arkamızdan hançerliyor

OKULLARA KADAR SIZAN LGBT FAALİYETLERİNİ DEŞİFRE ETTİK

Özellikle okullarda faaliyet gösteren LGBT örgütlerinin çalışmalarını kamuoyuna aktardık. 

Okullara sızdılar! LGBT’lilerden ‘öğretmen’ ağıOkullara sızdılar! LGBT’lilerden ‘öğretmen’ ağı

‘Kaos’ oluşumundan Türkçe ve İngilizce ‘kara liste’! Listede Haber7 ve Erdoğan da var‘Kaos’ oluşumundan Türkçe ve İngilizce ‘kara liste’! Listede Haber7 ve Erdoğan da var

Çocuklarımızı LGBT propagandasından nasıl koruruz? Bu 'tavsiyeleri' sakın yapmayın!Çocuklarımızı LGBT propagandasından nasıl koruruz? Bu 'tavsiyeleri' sakın yapmayın!

Cinsiyet değiştiren LGBT'liler ötenazi kliniklerine koşuyor! 'Acı içindeyim'Cinsiyet değiştiren LGBT'liler ötenazi kliniklerine koşuyor! "Acı içindeyim"

LGBT savunucusu doktordan itiraf: LGBT'lilerin ömrü kısa!LGBT savunucusu doktordan itiraf: LGBT'lilerin ömrü kısa!

İZMİR DEPREMİ SONRASINDA YAPILANLARI GÖRMEK İÇİN SAHADAYDIK

Ege Denizi depremi olarak hatırlanan ve İzmir'de 6.9 büyüklüğünde hissedilen depremde 117 vatandaşımızı kaybetmiştik. 30 Ekim 2020 yılında meydana gelen depremde 2 bine yakın konut hasar görmüştü. İzmir depreminin ardından bir yıl içerisinde yapılan konutları görmek için 03 Nisan 2023 tarihinde İzmir'e giden Haber7 ekipleri, yapılan hizmetleri yerinde görüntüledi.

YANGINLAR SONRASINDA ANTALYA'DAYDIK

Antalya Manavgat'ta 10 gün süren yangınların ardından, TOKİ tarafından inşa edilen konutları yerinde görmek için 05.04.2023 tarihinde bölgeye giderek, devletimizin yaraları sarma mücadelesine şahitlik ettik.

DEVLETİN GÜCÜ, BOZKURT'U 1 YILDA AYAĞA KALDIRDI

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde 1 Ağustos 2021 tarihinde sel felaketi meydana gelmişti. Yaşanan sel felaketinin ardından, ilçeyi yeniden hayata döndürmek için devletimiz var gücüyle çalışmalarını yaptı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bir sene içerisinde, Bozkurt ilçesinde yaşayan vatandaşlarımızın yaralarını sardı. Haber7 ekipleri olarak 13.04.2023 tarihinde Bozkurt ilçesine gidip çalışmaları yakından takip ettik.

Devletin gücü Bozkurt'u 1 yılda ayağa kaldırdıDevletin gücü Bozkurt'u 1 yılda ayağa kaldırdı

GAZ SAHASINI YERİNDE ZİYARET ETTİK

Sakarya Gaz Sahasında 2020 yılında keşfedilen ve toplam büyüklüğü 710 milyar metreküp olan Karadeniz Doğal Gazı evlerde kullanılmaya başlanmıştı. Sakarya Gaz Sahası Geliştirme Projesinde gelinen noktayı ve çalışmaları yerinde görmek 16.04.2023 tarihinde Filyos’ta bulunduk.

DÜNYANIN İLK SİHA GEMİSİ ZİYARETE AÇILDI

Dünyanın ilk SİHA Gemisi olması özelliğini taşıyan TCG-Anadolu gemimiz görücüye çıktı. Vatandaşlarımızın ziyaretine açılan Türkiye’nin en büyük savaş gemisi TCG-Anadolu, 2023 yılında ülkemizin, “Tam Bağımsız Türkiye” hedeflerine giden yolda öncü projelerden biri oldu. Haber7 olarak 17.04.2023 tarihinde TCG-Anadolu gemisinde bulunarak vatandaşlarımızın heyecanına ortak olduk.

HABER7 EKİPLERİ, SİYASİ İSİMLERLE ÖZEL RÖPORTAJLARA İMZA ATTI

Cumhurbaşkanlığı seçim sürecine giden yolda, Milletvekili adayları ile birlikte sahada olan Haber7 ekipleri, sahanın nabzını tuttu. Çeşitli belediye başkanları ve Milletvekilleri ile özel röportajlara imza atıldı.

AK Partili milletvekili adayı Bölük açıkladı: Sahadaki en büyük gücümüz kadınlarAK Partili milletvekili adayı Bölük açıkladı: Sahadaki en büyük gücümüz kadınlar

50'de 1'i kadar bütçesi var! AK Partili belediyeden ABB'ye deprem yardımı dersi50'de 1'i kadar bütçesi var! AK Partili belediyeden ABB'ye deprem yardımı dersi

Sultangazi Belediyesi afet bölgesi için kenetlendi: 'Kardeşlerimize Ramazan'ı yaşatacağız'Sultangazi Belediyesi afet bölgesi için kenetlendi: "Kardeşlerimize Ramazan'ı yaşatacağız"

SEÇİM SÜRECİNE FARKINDALIK SAĞLADIK

Gerek görüşlere yer vererek, gerek analizler yaparak, gerek de tarihi olaylarla kıyaslayarak seçim sürecinde farkındalık sağladık.

7’li koalisyon devleti yıkanların izinde! İnanılmaz benzerlik: Tarih tekerrür mü ediyor?7’li koalisyon devleti yıkanların izinde! İnanılmaz benzerlik: Tarih tekerrür mü ediyor?

7'li koalisyondan hakaret ve tehdit yağıyor! HDP: Kılıçdaroğlu kazanırsa hesap verecekler!7'li koalisyondan hakaret ve tehdit yağıyor! HDP: Kılıçdaroğlu kazanırsa hesap verecekler!

6'lı koalisyondan ikiyüzlülük: İyi Parti'ye kurşuna tepki, AK Parti'ye saldırıya alkış!6'lı koalisyondan ikiyüzlülük: İyi Parti'ye kurşuna tepki, AK Parti'ye saldırıya alkış!

Haber7 gündeme getirdi Erdoğan duyurdu: En büyük mağdur AK PartiHaber7 gündeme getirdi Erdoğan duyurdu: En büyük mağdur AK Parti

Kılıçdaroğlu'nun siyasi kariyerini belirleyecek karar! Her şey tercihine bağlıKılıçdaroğlu'nun siyasi kariyerini belirleyecek karar! Her şey tercihine bağlı

HÜDA PAR'ı karalamalarının asıl sebebi bu! Haber7'ye çarpıcı açıklamalarHÜDA PAR'ı karalamalarının asıl sebebi bu! Haber7'ye çarpıcı açıklamalar

6'lı masadan HÜDA PAR riyakarlığı! Hani 'Hizbullah'tı?6'lı masadan HÜDA PAR riyakarlığı! Hani 'Hizbullah'tı?

'Yeter! Söz milletindir' sloganının galip geldiği 14 Mayıs 1950'de neler oldu?'Yeter! Söz milletindir' sloganının galip geldiği 14 Mayıs 1950'de neler oldu?

DEZENFORMASYONLA MÜCADELE ETTİK

Özellikle sosyal medyada dolaşan yalan haberler ile algı operasyonları yapılırken, Haber7 ekipleri olarak hakikatleri ortaya çıkarmak için mücadelemizi sürdürdük.

Kurtarma çalışmalarını akamete uğratan yalanlar bitmiyor! Bu da yalan çıktıKurtarma çalışmalarını akamete uğratan yalanlar bitmiyor! Bu da yalan çıktı

CHP'nin açılışı şov çıktı!CHP'nin açılışı şov çıktı!

İsrail'in hastane yalanı ortaya çıktıİsrail'in hastane yalanı ortaya çıktı

TEKNOFEST'TE BİZ DE VARDIK!

Dünyanın en çok ziyaret edilen teknoloji festivali olan TEKNOFEST, 01.05.2023 tarihinde İstanbul’da gerçekleşti. Milli teknoloji hamlesi hedefiyle çıkılan yolda, ülkemizin genci, yaşlısı TEKNOFEST’E akın etti. Her zaman olduğu gibi ülkemizin Milli teknoloji hamlesi hedefine katkıda bulunmak için bizlerde Haber7 ekipleri olarak TEKNOFEST’TE yerimizi aldık.

DEPREM SONRASI TAMAMLANAN KONUTLARI YERİNDE İNCELEDİK

Elazığ ve Malatya'da 24 Ocak 2022 tarihinde meydana gelen depremlerden sonra kentlerde yaralar hızlıca sarıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koordinasyonunda yapılan çalışmalarla yeni konutlar inşa edilerek hak sahiplerine teslim edildi. Haber7 ekipleri olarak 04.05.2023 tarihinde bölgeye giderek tamamlanan konutları yerinde gördük.

Bakanlık düğmeye bastı! Evleri 1 yıl önceden teslim ettilerBakanlık düğmeye bastı! Evleri 1 yıl önceden teslim ettiler

DEPREM BÖLGESİNİ HİÇBİR ZAMAN UNUTMADIK

Şubat ayında meydana gelen deprem felaketinin ardından, bölgede yaşayan vatandaşlarımızı hiçbir zaman unutmadık. 21 Haziran 2023 tarihinde Hatay’a giderek deprem bölgesine ziyaret gerçekleştirdik.

TEKNOFEST ANKARA VE TEKNOFEST İZMİR'DE SAHADA HABER7 VARDI

Dünyanın en çok katılım sağlandığı teknoloji festivali TEKNOFEST, İstanbul'dan sonra sırasıyla Ankara ve İzmir'de gerçekleşti. Ülkemizin teknoloji alanında kat ettiği yolu görmek isteyen herkes alanlara akın etti. Haber7 ekipleri her zaman olduğu gibi yine sahadaydı.

HABER7 SİLAH FABRİKASINDA GELİŞMELERİ TAKİP ETTİ

Türkiye'nin yerli ve milli imkanlarla üretilen silahlarını yerinde görüntülemek ve süreci anlatabilmek adına Haber7 ekibi MKE Silah Fabrikası'na girdi.

ZULME KARŞI SES OLDUK

7 Ekim tarihinde başlayan İsrail – Filistin savaşını neredeyse her gün manşetlerden gündemimize taşıdık. İsrail’in, Gazze’de gerçekleştirdiği insanlık dışı savaş suçlarını Türkiye gündemine getirdik. Haber7 ekipleri olarak, masum Filistin halkının sesini tüm dünyaya duyurmaya çalışarak zulme karşı gelmeye gayret ettik. Hamasın askeri gücü Kassam Tugaylarının da operasyonel kabiliyetine dikkat çektik.

67 günlük kabus: İsrail'in soykırım dışındaki bütün askeri girişimlerinde hezimet!67 günlük kabus: İsrail'in soykırım dışındaki bütün askeri girişimlerinde hezimet!

İsrail ordusu dünyaya seslendi! Askerlerimize yardım bekliyoruzİsrail ordusu dünyaya seslendi! Askerlerimize yardım bekliyoruz

İsrail'in Gazze'deki soykırımının 74 günlük bilançosuİsrail'in Gazze'deki soykırımının 74 günlük bilançosu

GENEL YAYIN YÖNETMENİMİZİN ÇALIŞMALARI

Haber7 Genel Yayın Yönetmeni Sn. Osman Ateşli, 2023 yılında da sahadaydı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yurtdışı ziyaretleri gerçekleştiren Ateşli, seçim çalışmaları, belediye ziyaretleri ve mitingler gibi programlarda, habercilik çalışmalarını sürdürürken, yazılarıyla da dikkat çekti.

Büyük Filistin Mitingi'nde önemli isimlerden Haber7'ye çarpıcı açıklamalarBüyük Filistin Mitingi'nde önemli isimlerden Haber7'ye çarpıcı açıklamalar

CHP'li İBB'den kentsel dönüşüme büyük darbe! Başkan Göksu rakamlarla açıkladıCHP'li İBB'den kentsel dönüşüme büyük darbe! Başkan Göksu rakamlarla açıkladı

Erdoğan, Biden'la yaptığı görüşmeyi anlattı: Ver F-16'yı al İsveç onayınıErdoğan, Biden'la yaptığı görüşmeyi anlattı: Ver F-16'yı al İsveç onayını

Sincan'da bakanlık ve belediye ölçeğinde yatırımlar! Başkan Ercan Haber7'ye anlattıSincan'da bakanlık ve belediye ölçeğinde yatırımlar! Başkan Ercan Haber7'ye anlattı

SES GETİREN ÖZEL HABERLERİMİZ

Özel habercilik deyince akıllara ilk gelen haber sitelerinden biri olan Haber7.com, adından sıkça söz ettirdi.

ABD ve Yunanistan’dan Lozan’ın 100. yılında tehlikeli girişim! ‘Türkiye harekete geçmeli’ABD ve Yunanistan’dan Lozan’ın 100. yılında tehlikeli girişim! ‘Türkiye harekete geçmeli’

Kıbrıs’ta 'çıbanbaşı' BM Barış Gücü! Provokasyonun yıl dönümünde yeni provokasyon!Kıbrıs’ta 'çıbanbaşı' BM Barış Gücü! Provokasyonun yıl dönümünde yeni provokasyon!

İkinci Seçil Erzan vakası patladı! Tunceli'de 100 milyon dolarlık vurgunİkinci Seçil Erzan vakası patladı! Tunceli'de 100 milyon dolarlık vurgun

Siyonistlerin finans kaynağına ağır darbe! Kampanya sonrası milyonlarca kişi akın ettiSiyonistlerin finans kaynağına ağır darbe! Kampanya sonrası milyonlarca kişi akın etti

7'li koalisyondan hakaret ve tehdit yağıyor! HDP: Kılıçdaroğlu kazanırsa hesap verecekler!7'li koalisyondan hakaret ve tehdit yağıyor! HDP: Kılıçdaroğlu kazanırsa hesap verecekler!

Linç bumerangı Kılıçdaroğlu'na döndü! Kasetle geldi 'manşetle' mi gidecek?Linç bumerangı Kılıçdaroğlu'na döndü! Kasetle geldi 'manşetle' mi gidecek?

Akşener’den 6’lı masaya bir tekme daha! Kılıçdaroğlu’nun planı suya düştüAkşener’den 6’lı masaya bir tekme daha! Kılıçdaroğlu’nun planı suya düştü

Tatile gitmek isterken kendilerini adliyede buldular! '2 milyon TL'nin üstünde vurgun'Tatile gitmek isterken kendilerini adliyede buldular! "2 milyon TL'nin üstünde vurgun"

İsrail ordusu zor durumda! Bağış kampanyası başlatıldıİsrail ordusu zor durumda! Bağış kampanyası başlatıldı

İsrail’in yeni hedefi KKTC mi? Yahudilere toprak satışı yasaklanıyor!İsrail’in yeni hedefi KKTC mi? Yahudilere toprak satışı yasaklanıyor!

Yasin Aktay'dan zehir zemberek sözler: Türkiye'ye kaç para kaybettirdiniz?Yasin Aktay'dan zehir zemberek sözler: Türkiye'ye kaç para kaybettirdiniz?

BAŞIBOŞ KÖPEK SORUNUNU GÜNDEME GETİRDİK

Ülkemizde son zamanlarda bir hayli tehlike arz eden konu da başıboş köpeklerin, özellikle çocuklara saldırması oldu. Haber7 ekipleri bu sorunu ülke gündemine taşıdı.

Başıboş köpek sorunu öyle bir noktaya geldi ki... Son rakamlar şoke etti!Başıboş köpek sorunu öyle bir noktaya geldi ki... Son rakamlar şoke etti!

MHP'den Erdoğan'a destek! 'Hiçbir hayvan sahipsiz bırakılmamalı'MHP'den Erdoğan'a destek! "Hiçbir hayvan sahipsiz bırakılmamalı"

TSK'nın ardından polise de 'köpekli' iftira! Mete Durna'nın yakınları gerçeği açıkladıTSK'nın ardından polise de 'köpekli' iftira! Mete Durna'nın yakınları gerçeği açıkladı

TSK'ya 'köpek'li iftira! Hayvan derneği başkanından korkunç sözler TSK'ya 'köpek'li iftira! Hayvan derneği başkanından korkunç sözler

SAVUNMA SANAYİİNDEKİ GELİŞMELERİ AKTARDIK

Türkiye’de son dönemde atak yapan milli savunma sanayiinin nabzını tuttuk, son gelişmeleri sıcağı sıcağına aktardık. Türkiye Yüzyılı hedefiyle yaşanan gelişmelerin önemine dikkat çekerek analizler aktardık.

Fransız ve Rusların hayran kaldığı Türk savaş pilotu: Vecihi HürkuşFransız ve Rusların hayran kaldığı Türk savaş pilotu: Vecihi Hürkuş

Savunma sanayi ve askeri harekatları bekleyen büyük tehlike! Derin endişe ankete yansıdıSavunma sanayi ve askeri harekatları bekleyen büyük tehlike! Derin endişe ankete yansıdı

Nuri Demirağ'ın önünü o kesti! İşte İnönü'nün yerli ve milli havacılığı bitiren talimatıNuri Demirağ'ın önünü o kesti! İşte İnönü'nün yerli ve milli havacılığı bitiren talimatı

Amerika'nın zoruyla bomba fabrikasını kaybeden girişimci: Şakir ZümreAmerika'nın zoruyla bomba fabrikasını kaybeden girişimci: Şakir Zümre

Akamete uğratılanlar: Nuri Demirağ, 'Gökyüzüne hakim olamayan millet çürümeye mahkumdur'Akamete uğratılanlar: Nuri Demirağ, "Gökyüzüne hakim olamayan millet çürümeye mahkumdur"

Yıkım ekibi resmen tehdide başladı... Yerli savunma sanayii projelerinin hepsi tehlikede!Yıkım ekibi resmen tehdide başladı... Yerli savunma sanayii projelerinin hepsi tehlikede!

İşte bu yüzden rahatsızlar... Fransız basını yazdı: SİHA vuruyor, duman tütüyor!İşte bu yüzden rahatsızlar... Fransız basını yazdı: SİHA vuruyor, duman tütüyor!

'Nokta adres veriyorum' dedi, Baykar’a saldırıda düğmeye basılan ülkeyi açıkladı!'Nokta adres veriyorum' dedi, Baykar’a saldırıda düğmeye basılan ülkeyi açıkladı!

Vecihi Hürkuş’un 'Apollo 11' ayrıntısı! Türk teknolojisine ağır darbe vurulmasaydı...Vecihi Hürkuş’un 'Apollo 11' ayrıntısı! Türk teknolojisine ağır darbe vurulmasaydı...

Hangi engelleri aştılar? Nasıl başardılar? İşte tüm detaylarıyla Bayraktar!Hangi engelleri aştılar? Nasıl başardılar? İşte tüm detaylarıyla Bayraktar!

Neden hedefte? Bayraktar tezgahlarını bozdu!Neden hedefte? Bayraktar tezgahlarını bozdu!

İNSAN SAĞLIĞINI ÖNCELEDİK

Haberlerimizle insan sağlığına yönelik tehditlere dikkat çektik.

'Güvenli' denilen maddenin DNA’ya zarar verdiği ortaya çıktı! Her yerde kullanılıyor'Güvenli' denilen maddenin DNA’ya zarar verdiği ortaya çıktı! Her yerde kullanılıyor

Suçlu sığırlar mı, 'böcek ye' diyen baronlar mı? Gıda güvenliği tehlikedeSuçlu sığırlar mı, 'böcek ye' diyen baronlar mı? Gıda güvenliği tehlikede

KAYNAK: HABER7
Emir Yücel Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Emir Yücel

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversiteyi ise Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde tamamladı. 2021 yılında Sabah Gazetesi'nde Gazetecilik mesleğine başladı. Pek çok habere ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com'da "Özel Haberler Editörü" olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • tebrik 3 ay önce Şikayet Et
    haber7'yi tebrik ederim. gayet güzel haberler olmuş.
    Cevapla
  • feraset 3 ay önce Şikayet Et
    Tüm emeği geçenlerden Allah razı olsun, dünya ve ahiretin hayırlarına kavuşsunlar, sevgi ve saygılar, Allah Yar ve Yardımcınız olsun,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı