Fatih Altaylı, Filistin yürüyüşü sonrası provokasyona sahip çıktı

İstanbul'da yüz binlerce kişi teröre lanet ve Gazze'ye destek için yürüyüş yaptı. Bir provokatör, yürüyüşten dönen vatandaşa saldırdı. Fatih Altaylı, provokatöre sahip çıktı, hakaret dolu paylaşımda bulundu.

GİRİŞ 01.01.2024 20:42 GÜNCELLEME 01.01.2024 20:42
Bu Habere 697 Yorum Yapılmış

Bugün İstanbul'da, Gazze'ye destek için yüz binlerce kişi yürüyüş yaptı. 308 sivil toplum kuruluşunun katıldığı yürüyüşte, Pençe Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan askerlerimiz ve Filistinliler için tek yürek olundu. Ayasofya, Sultanahmet, Süleymaniye ve Yeni Camii'de sabah namazında buluşan İstanbullular Galata Köprüsü'ne akın etti. 

Sabah namazı sonrası Ayasofya Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "İşbirlikçi hainler hesap verecek, katil İsrail hesap verecek", "Katil İsrail Filistin'den defol", "Kanımız canımız feda olsun Aksa'ya", "Hamas'a selam direnişe devam" sloganları attı.

YÜRÜYÜŞ SONRASI ALÇAK SALDIRI

Tüm bu yaşananların gölgesinde yürüyüşün ardından evine gitmek isteyen İsmail Aydemir isimli vatandaş provokatörlerin hedefi oldu.

Ege A., isimli kişi, üzerinde Kelime-i Tevhid yazılı, yeşil renkli bayrak açan İsmail Aydemir'e "Sen Arap sevicisin" diyerek yumruk attı.

Elinde Kelime-i Tevhid bayrağı İsmail Aydemir'in kanlar içerisinde kaldığı görülürken sonrasında yaşanılanlar kameralara yansıdı.

TUTUKLANDI

Gözaltına alınan şüpheli şahsın Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrencisi E.A. Olduğu öğrenildi. E.A. adliyedeki işlemlerin ardından tutuklandı.

SKANDALA FATİH ALTAYLI SAHİP ÇIKTI

Fatih Altaylı, provokatöre sahip çıktı. Sosyal medyadan paylaşım yapan Altaylı, "Eline sağlık" ifadelerini kullandı. 

Altaylı, gelen tepkiler sonrası özür dilemek yerine hakaret dolu bir paylaşımda daha bulundu.

 

Ankara'daki bazı STK'lar gazeteci Fatih Altaylı hakkında suç duyurusunda bulunduAnkara'daki bazı STK'lar gazeteci Fatih Altaylı hakkında suç duyurusunda bulundu

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 697
  • hami 3 ay önce Şikayet Et
    şaşırdıkmı.. ne zaman halkın sahip çıktıklarını sahip ciktiki
    Cevapla
  • Sancak 3 ay önce Şikayet Et
    Bu 28 Şubat artığınının miadı doldu.
    Cevapla
  • Abdullah 3 ay önce Şikayet Et
    Senin ağzını burnunu da birisi kırar inşallah.
    Cevapla
  • Kutahyali 3 ay önce Şikayet Et
    Alaylı iyice şımardı isyan bayrağını açtı gidiyor
    Cevapla
  • Davut 3 ay önce Şikayet Et
    Biride yarın sana yumruk atar bir diğeride ona eline sağlık der bumu sizin aydınlığınız sözde aydın kesim PEHHHH
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!
Facianın eşiğinden dönüldü: Yol kapatıldı evler boşaltıldı