Kur'an'a hakaret, soykırımcı İsrail'e övgü! Fatih Altaylı'dan tepki toplayan açıklama

Sık sık skandal ifadeleriyle gündeme gelmeye çalışan Fatih Altaylı, 6 aydır bebekleri bile bombalayarak Gazze’de soykırım yapan İsrail’e övgülerde bulundu.

GİRİŞ 15.04.2024 17:50 GÜNCELLEME 15.04.2024 19:29
Bu Habere 329 Yorum Yapılmış

Bir yandan işgalci siyonist İsrail, Gazze'de soykırım yaparken diğer yandan boş durmayan İsrail taraftarları da soykırımcıları güzellemeye devam ediyor. 

SOYKIRIMCI İSRAİL'E ÖVGÜ DÜZDÜ

Medyadaki konumundan uzaklaştırıldıktan sonra sık sık skandal ifadeleriyle ön plana çıkmaya çalışan ve "radikal seküler" halleriyle dikkat çeken Fatih Altaylı, bu kez soykırımcı İsrail'i savunarak tepki topladı. Şeriat devleti siyonist İsrail'e güzellemeler yapan Altaylı, soykırımcı 'terör devleti'ni "bir demokrasi, hukukun egemen olduğu bir ülke" olarak niteledi.

Kur'an'a hakaret eden Fatih Altaylı, "İsrail halkını küçümseme. İsrail halkı önemli bir halktır. Unutma ki bu ülke kendi cumhurbaşkanını hapse attı. İsrail hukukun egemen olduğu ve İsrail halkının da önemli bir kısmının aydın olduğu bir ülke." diye konuştu.

____________

VATANDAŞA SALDIRAN PROVOKATÖRE SAHİP ÇIKTI

Müslümanlara karşı saldırıya destek veren Fatih Altaylı, verilen 12 şehidin ardından tüm Türkiye'de "teröre lanet, Filistin'e destek" yürüyüşünden elinde Kelime-i Tevhid bayrağıyla dönen İsmail Aydemir'e "Siz Arap sevicisiniz" diyerek yumruk atan provokatöre sahip çıkmıştı.

Sosyal medyada tepki çeken Fatih Altaylı’ya Levent Kırca’nın “Sen bir salaksın” ifadesine karşılık, “Evet ben bir salağım” sözleri hatırlatılmıştı.

Şehitlerimiz için protesto yapanlara 'şerefsiz' diyen Fatih Altaylı hakkında suç duyurusuŞehitlerimiz için protesto yapanlara "şerefsiz" diyen Fatih Altaylı hakkında suç duyurusu

KUR’AN’A HAKARET ETMİŞTİ

Daha önce babasından 7 kilise kaldığını açıklayan Fatih Altaylı, Müslümanların kutsal kitabı Kur’an-ı Kerim’e hakaret etmişti. Altaylı, çektiği bir videoda, "Biz herhangi birimiz mezhebi aidiyetten dolayı mı oy veriyoruz? Veya bir cemaat, bilmem zart zurt ayetinden dolayı mı herhangi bir partiye oy veriyoruz? Konuşulmaması gereken bir şey bu. Ama birileri CHP'yi sürekli olarak bu noktaya çekmek, burada değerlendirmek ve böyle bir içerisine sokmaya çalışıyor." şeklinde konuşmuştu.

“GİT ŞERİAT DEVLETİNDE YAŞA”

Evliliğin, boşanmanın ve nafakanın konu edindiği programda Fatih Altaylı dini nikahı savunan konuğuna; "Resmi nikah yoksa, imam nikahı saçmalıktır. İnancınız gereği imam nikahı yaparsınız ama resmi nikahla da bunu akit altına alırsınız. Bu kadar heveslisiniz gidin o zaman şeriat devletinde yaşayın. Siz laftan anlamıyorsunuz." sözleriyle çıkıştı.

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 329
  • Ertuğrul 1 hafta önce Şikayet Et
    Git İsrail'e atalarının yanına kripto fatih. Nasıl olsa İsrail denen Filistin topraklarında tek bir siyonist senin gibi kalmiyacak
    Cevapla
  • Yilmaz 1 hafta önce Şikayet Et
    Kilise zengini tevrat ve incil de müslümanlari yok et diyor tabi kendilerin degistirdigi kitap adida siyonist badka ne beklersin bunlardan ve bunlar turkiyede elit sayiliyor devlet artik birdahaki secimde görevini yapsin yoksa bugunleride cok araririz
    Cevapla
  • Doğu-Batı 1 hafta önce Şikayet Et
    İsrail halkı ülke Cumhurbaşkanını hapse atmış, yıllar önce de senin gibi düşünenler bu ülkenin Başbakanını ve Bakanlarını astı. Siz şimdi demokrat mı oluyorsunuz. Bu ne yaman çelişki.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu herif iyice azdı.. Gereken yapılmalı kendini ne sanıyor.. Vatan haini.
    Cevapla
  • Mustafa 1 hafta önce Şikayet Et
    Demek kurtuluş savaşında kurtulamadıklarımızdan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak şiddetlendi: Meteoroloji'den 14 il için kuvvetli yağış uyarısı!
Nijerya'dan ABD'ye tehdit gibi çağrı! Milyonlarcası kaçırılmış: Hepsini iade edin