Jandarma ve MİT’ten PKK’ya ortak operasyon

Manisa İI Jandarma Komutanlığı TEM Şube Müdürlüğü ile İzmir MİT Başkanlığının, İzmir ve Manisa’da PKK/KCK silahlı terör örgütü adına faaliyet yürüten kişilere yönelik eş zamanlı düzenlediği operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı.

GİRİŞ 09.01.2024 23:39 GÜNCELLEME 09.01.2024 23:44
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Manisa İI Jandarma Komutanlığı TEM Şube Müdürlüğü ile İzmir MİT Başkanlığı, terör örgütlerinin faaliyetlerinin tespit ve deşifre edilmesine yönelik Manisa ve İzmir’de eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.

Operasyonlarda PKK/KCK silahlı terör örgütü adına faaliyet yürüttükleri tespit edilen, N.G., Y.İ., R.G., O.G., K.G., R.Ç. isimli şahıslar gözaltına alındı. Yapılan aramalarda bin 265 adet uyuşturucu hap, 119 bin TL nakit para ile 5 adet cep telefonuna el konuldu.

Söz konusu 6 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 6
  • tepki 3 ay önce Şikayet Et
    butun mallarina el konacak pkk terør degil mi yardim eden destek veren kim olur ise direk butun mallarina el konacak bir de ceza cok az en az bin kat yeni ceza olacak ne istersen yap ceza olmayan devlet mi olur
    Cevapla
  • Konyalı 3 ay önce Şikayet Et
    Bizim anayasa,vergi,adli,idari, tüm yasalarımızı baştan aşağı değiştirmeniz gereklidir.Suç işlemekten korkması gerekir bu milletin.
    Cevapla
  • Konyalı 3 ay önce Şikayet Et
    Bu ülkenin bağırsaklarını temizlemesi gerekiyor.Yararsız,zararlı,hain,vatana hayrı olmayanın vereceksin eline bavulu yallah.
    Cevapla
  • fatih söylemez 3 ay önce Şikayet Et
    memleketimin her şehrinde pkk lı, fetöcü,daeş li teröristler var gibi görünüyor ve uyuyan hücrelere sahipler... Terör ve teröristlere karşı İDAM yasasının tez mecliste kabul edilmesi vatan için Halk için olumlu olacaktır...
    Cevapla
  • Bora 3 ay önce Şikayet Et
    Izmir kapali carsiya caycilara merdiven altina inin bakin nasil probaganda yapiyorlar mit yada jandarma olmaya gerek yok görünen köy klavuz istemez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi