Bitlis'te karda mahsur kalan arıcılar kurtarıldı

Bitlis'te kar kalınlığının yer yer 2 metreyi aştığı köy yolunda mahsur kalan kamyonetteki 3 arıcı, karla mücadele ekiplerince kurtarıldı.

Bitlis'te karda mahsur kalan arıcılar kurtarıldı
Bitlis'te karda mahsur kalan arıcılar kurtarıldı
GİRİŞ 11.01.2024 13:24 GÜNCELLEME 11.01.2024 13:24

Kırsal Sarpkaya köyüne arı kovanlarını almak için giden 3 arıcının içerisinde bulunduğu kamyonet, kar ve tipiye yakalandı.

Kar kalınlığının yer yer 2 metreyi aştığı köy yolunda mahsur kalan arıcılar, 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi. İl Özel İdaresi'ne bağlı karla mücadele ekipleri, bölgeye sevk edildi.

Ekiplerin yoğun çalışması ile yol açılarak arıcılara ulaşıldı. Daha sonra arıcılar, kent merkezine getirildi.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Beşiktaş! Muhtemel 11'ler
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü