MSB acı haberi duyurdu: Astsubay Bahadır Canbulat şehit oldu

MSB, Denizkurdu Tatbikatı'nda mayın temizleme eğitimi icra eden mayın harbi dalgıcı Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Canbulat'ın, rahatsızlanması sonucu kaldırıldığı hastanede şehit olduğunu açıkladı.

MSB acı haberi duyurdu: Astsubay Bahadır Canbulat şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu: Astsubay Bahadır Canbulat şehit oldu
GİRİŞ 11.01.2024 19:32 GÜNCELLEME 11.01.2024 21:21
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Son dakika şehit haberleri: Milli Savunma Bakanlıığı (MSB), Denizkurdu Tatbikatı'nda mayın temizleme eğitimi icra eden mayın harbi dalgıcı Ast. Kd. Çvş. Bahadır Canbulat'ın, rahatsızlanması sonucu kaldırıldığı hastanede şehit olduğunu açıkladı.

BİR ASKER ŞEHİT OLDU

MSB'den yapılan açıklamada,

"Kahraman silah arkadaşımız, 11 Ocak 2024 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimiz şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah2tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim." denildi.

ŞEHİDİN ACI HABERİ BABA OCAĞINA ULAŞTI

Denizkurdu Tatbikatı sırasında mayın temizleme faaliyetinde bulunan TCG Edremit gemisinde görevli Mayın Harbi Dalgıcı Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Canbulat (25), dalış eğitimi sırasında rahatsızlanarak şehit oldu. Şehidin Balıkesir'in Erdek ilçesinde yaşayan ailesine acı haber verildi. Şehidin evine Türk bayrağı asıldı.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 23
  • İsmail 6 ay önce Şikayet Et
    Yüce Rabbim Rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Rabbim ailesine yakınlarına ve sevenlerine sabrı cemil eylesin. Ahirette şefaatçileri olur inşaALLAH. Türk milletinin başı sağolsun.
    Cevapla
  • Fikret 6 ay önce Şikayet Et
    Allah cc Rahmet eylesin mekanı Cennet olsun Ailesine sabırlar dileğiyle
    Cevapla
  • mehmet 6 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Hamza 6 ay önce Şikayet Et
    Mehmetçiğimiz Allah’tan rahmet, ailesine baş sağlığı diliyorum.
    Cevapla
  • Anzavur 6 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Irak'ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi
AK Parti'den 'Özür dile' çağrısı: Bu ifadeler CHP'nin görüşüyse çok vahim!