Bakan Özhaseki: Şehidimizin ailesinin konutu hazır

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kahramanmaraşlı şehidimiz Müslüm Özdemir'in ailesinin konutunun hazır olduğunu belirtti.

GİRİŞ 13.01.2024 16:13 GÜNCELLEME 13.01.2024 16:44
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, tahsis edilen konteyneri kendi istekleriyle depo olarak kullanma kararı alarak, çadırda ikamet eden Kahramanmaraşlı şehidimiz Müslüm Özdemir'in ailesinin konutunun hazır olduğunu belirtti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kahramanmaraşlı şehidimiz Müslüm Özdemir'in değerli ailesi, bin yılın afetinden sonra kendilerine tahsis edilen konteyneri kendi istekleriyle depo olarak kullanma kararı alarak, çadırda ikamet etmeye başlamış. Şehidimizin ailesinin tercihleri doğrultusunda isterlerse rezerv alanda konutumuz hazır, oradan vereceğiz; isterlerse Bakanlığımızın projesi kapsamında yaşadıkları mahallede yapımı başlayan konutlarımızı 1 ay gibi bir sürede bitirip oradan vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • serdar demir 3 ay önce Şikayet Et
    Zamanında verseydiniz ya. çadırda kaliyormuş ailesi yazık yaaaaa
    Cevapla
  • Haber7 okuru. 3 ay önce Şikayet Et
    Komşuları sebebi söylemişler. Tercih değil zorunluluk gibi
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Vatanın gerçek sahipleri çadırda keyfini sürenler sarayda yaşıyor.Hesabı sorulur bunların sizden de.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım