Kirayı 5 kat artırmak istedi, "Evimden çıkacaksın” diyerek kiracısına saldırdı!

3 öğrenci gence evini kiraya veren kadın, kirayı 5 kat artırma isteği kabul edilmeyince gençlerden birine sokak ortasında elindeki sopayla saldırdı.

GİRİŞ 14.01.2024 10:19 GÜNCELLEME 14.01.2024 10:35
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Rumeli Hisarı’nda ev sahibi bir kadın, 5 kat artırmak istediği kirayı kabul etmeyen 3 öğrenci gençten birine sokak ortasında sopayla saldırdı. Ev sahibinin saldırdığı anlar kameraya yansıdı.

"Evimden çıkacaksın" diye bağıran kadının saldırı anı kameralara yansıdı. Gençler, olaydan sonra bir grup tarafından tehdit edildiğini iddia etti.

KİRAYI 5 KAT ARTIRMAK İSTEDİ

Sarıyer Rumeli Hisarı’nda geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda, Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği son sınıf öğrencisi Onur Yavuzyılmaz (24), 2 arkadaşıyla, pandemi döneminde Şuayip ve Sevgi E. çiftiyle anlaşarak evlerini 2 bin 500 lira karşılığında kiraladı. Bir sonra ise ev sahibi ile anlaşarak kirayı 3 bin 500 TL'ye çıkardılar.

Geçtiğimiz sene ev sahibi çift, gençlerin kirasını 5 kat arttırarak 15 TL yapmak istedi. Gençlerin kabul etmemesi üzerine çift ile aralarında anlaşmazlık başladı. Bu süreçte ise iddiaya göre ev sahibi çift, gençlere tehdit ve hakaretlerde bulundu. Olayın yargıya taşınmasıyla mahkeme öğrenci gençlere tahliye kararı verdi. Ancak gençler bir üst mahkemeye başvurarak sonucun çıkmasını beklemeye başladı.

"EVİMDEN ÇIKACAKSIN" DİYEREK SALDIRDI

Geçtiğimiz günlerde gençlerden Onur Yavuzyılmaz, köpeğini gezdirdiği esnada ev sahibi kadın Sevgi E., ile karşı karşıya geldi. Elindeki sopayla gencin üzerine yürüyen kadın, “evimden çıkacaksın” diye bağırdı. Bu sıradan kadının gence vurduğu görüldü. Gencin küfür etmesi üzerine kadın daha da sinirlenerek gence vurmaya devam ettiği görüldü. O anlar kameraya yansıdı.

GENÇLERİ BİR GRUBUN TEHDİT ETTİĞİ İDDİA EDİLDİ

Olayın ardından gençler emniyete giderek kadın hakkında şikayetçi oldu. Evlerine dönen gençleri gece saatlerinde iddiaya göre bir grup sokaktan bağırarak tehdit etti. Bu olay sonrasında da emniyete giderek şikayetçi olan gençlerin, koruma talebinde bulunduğu, korktukları için evlerine gidemedikleri ve arkadaşlarına kaldıkları öğrenildi.

KAYNAK: İHA
Yasin Karanfil Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Yasin Karanfil

Editör Hakkında

1989 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2012 yılında Kocaeli Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. Kocaeli'de yerel basında muhabir olarak çalıştı. Dijital ajansta başladığı sosyal medya editörlüğü mesleğini çeşitli basın kuruluşlarında devam ettirdi. Haber7.com'da Haber Şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 24
  • Kadın haklı 3 ay önce Şikayet Et
    Bu zamanda 3500 tl ye kiramı kaldı? Emsallerine yakın bir değerde kira olmalı 15 olmasada 10 bin tlye anlaşabilirlerdi ama gençler çirkeflik yapmış kadın haklı olarak çıkarmak istemiş.Ev onun kardeşim çık derse çıkacaksın o kadar.İnsan kendi malında sözü geçmiyorsa ne anladım bu işten.
    Cevapla
  • Kırsehirli 3 ay önce Şikayet Et
    İnsanlar çalışıp kazanıp aldıkları kendi evlerinde bile istediği gibi tasarrufta bulunamıyorlar, kiracılar artık suistimal ediyor herşeyi
    Cevapla
  • alper 3 ay önce Şikayet Et
    kiracı olarak iki senedir enflasyon miktarında zam yaptım, 2100 liraya kiraladığım evde ilk sene sonunda %70 zam ile 3500 lira yaptım, bu sene de %70 ile 6000 lira yaptım. senein ortasında asgariye zam gelirse 6. ayda 7000 lira yaparım diye de içimden niyet ettim. hem evsahiplerine hem de kiracılara Allah cc vicdan versin amin.
    Cevapla
  • vatandaş 3 ay önce Şikayet Et
    yaw işte böyle aşağılıkların evlerini elinden alıp devletleştirecek bir kanun neden çıkarmazlarki.
    Cevapla
  • yazık 3 ay önce Şikayet Et
    vatandaş, buranın neresi olduğunu ve kiranın ne kadar olduğunu bile bilmiyorum ama eşdeğer evi sen bana bu bayanın verdiği fiyata ver. Sana şerefli diyelim. veremezsen sana damı aşağılık diyelim. Biz o evleri alabilmek için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Millet zevkinde keyfinde dolaşırken çocuklarımızın rızkından kesip ev alıyoruz. Sonra evi peşkeş çekeceğiz. Yok yaa
    Cevapla
  • Talha 3 ay önce Şikayet Et
    ev sahibi haklı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'nin 'özgürlük' anlayışını Siyonistler belirliyor!
AK Parti'de reform adımları