Başkan Erdoğan, BAE Devlet Başkanı ile görüştü

Başkan Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile telefonda görüştü.

GİRİŞ 14.01.2024 16:33 GÜNCELLEME 14.01.2024 16:34
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile telefonda görüştüğünü duyurdu.

Görüşmede, Al Nahyan terör saldırısında hayatını kaybeden askerlerimiz nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a başsağlığı dileklerini iletti.

Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin teröre karşı birliktelik mesajları da görüşmede karşılıklı olarak ifade edildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Fatih 3 ay önce Şikayet Et
    Chpyi gören varmi vaybe hele Ataturkun partisi ne halde be çoluk çocuğun elinde oyuncakolmjs pkk ile yol yürüyen bu ülkenin menfaatlerinin karşısında durmak için elinden geleni yapan batının uşakları dolmuş belliki beyni çalışan yok Allah bunlara hiçbir yerde yetkili olmayı nasip etmesin inşallah
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Dünyadan şehitler için taziyeler gelirken. Atatürk'ün kurduğu bu günkü chpkk den neden birlik beraberlik sesleri neden gelmiyor.
    Cevapla
  • Net 3 ay önce Şikayet Et
    Türkiye'de chp zihniyetinin yerleştirdiği, Osmanlıdan ayrılan, Ermenistan, Yunanistan gibi düşman devletleri, eşit ve dost görürken, Müslüman arap devletlerini hain ve aşağı gören bir anlayış var. Bu anlayış silinip, özellikle körfezle daha iyi İlişkiler kurmaya çalışılmalı. Olabilir mi bilmem ama olursa, gerek terör, gerek ekonomi, gerek siyasi Türkiye'nin menfaatine olur...
    Cevapla
  • ümmet 3 ay önce Şikayet Et
    Allah razı olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmailağa liderini yurt dışına götürmeye çalışmışlar! İkinci Gülen vakası böyle önlenmiş
Boykotların hedefindeki Starbucks’tan yeni Türkiye kararı