Mardin'de tır ile otomobil çarpıştı! Anne ile küçük kızı hayatını kaybetti

Mardin'de meydana gelen trafik kazasında aynı aileden anne ile kızı hayatını kaybetti, baba ile diğer kızı yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GİRİŞ 14.01.2024 19:11 GÜNCELLEME 14.01.2024 21:38
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kaza, akşam saatlerinde Artuklu ilçesi İstasyon Mahallesi'nde meydana geldi. Artuklu Kızıltepe kara yolunda Mardin'in Artuklu Elçe Kaymakamlığı'nda Yazı İşleri Müdürü olan Fatih Kaya'nın (42) kullandığı otomobil, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen TIR ile çarpıştı.

Kazada Fatih Kaya ile eşi Gülsüm ve çocukları Aysima ile Beren Nisa Kaya yaralandı. İhbarla olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

İlk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere sevk edilen yaralılardan Gülsüm ile kızı Beren Nisa Kaşa, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Anne Gülsüm ile Beren Nisa´nın cansız bedeni otopsi için morga götürüldü.

Fatih Kaya ve kızı Aysima Kaya'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA, AA, İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • MOSKOV 3 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin de; bu tir kamyon teroru ne zaman bitecek, ?
    Cevapla
  • zeynel 3 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.kalanlara sabır versin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ünlü EuroLeague hakemi maç sonu hırsızlık yaparken yakalandı!
Fenerbahçe-Beşiktaş! Muhtemel 11'ler