Şehit Emniyet Müdürü Gaffar Okkan memleketinde anılacak

Diyarbakır'da uğradıkları silahlı saldırıda 5 polis memuruyla şehit düşen Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan, şehadetinin 23. yılında, memleketi Sakarya'nın Hendek ilçesinde düzenlenecek törenle anılacak.

Şehit Emniyet Müdürü Gaffar Okkan memleketinde anılacak
Şehit Emniyet Müdürü Gaffar Okkan memleketinde anılacak
GİRİŞ 22.01.2024 12:53 GÜNCELLEME 22.01.2024 12:53

Hendek Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Diyarbakır Emniyet Müdürü iken 2001 yılında uğradıkları silahlı saldırıda 5 polis memuruyla şehit olan Okkan için memleketi Sakarya'nın Hendek ilçesinde mezarı başında anma programı düzenlenecek.

Hendek Belediyesi ve Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen program kapsamında, sevenleri, Şehit Emniyet Müdürü Okkan için, 24 Ocak Çarşamba günü saat 10.30'da Hendek Aile Kabristanlığı'nda bir araya gelecek.

Her yıl olduğu gibi Diyarbakır'dan gelecek sporcular ve heyet, Okkan'ın mezarına Diyarbakır'dan getirecekleri topraklardan serpip, karanfil bırakacak.

Mezarlıktaki törenin ardından protokol üyelerinin katılımıyla Tepecik'te bulunan Şehit Ali Gaffar Okkan Camii'nde tüm şehitler için mevlidi şerif okunacak, ardından Aşevi'nde yemek ikramı yapılacak.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li Mustafa Bozbey'in 'akraba' atamalarında yeni perde! İlk vukuatı değilmiş!
Fatih Portakal'dan CHP'li isme sert sözler: 'Gerçekten hiç utanma yok'