Gaziantep'te fabrikada çalışan işçinin acı ölümü!

Gaziantep'te, çalıştığı iplik fabrikasında pres makinesine sıkışan 32 yaşındaki Adem Tura, hayatını kaybetti. Tura'nın cenazesi, Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsisinin ardından yakınlarına teslim edilirken, olay ile ilgili inceleme sürüyor.

Gaziantep'te fabrikada çalışan işçinin acı ölümü!
Gaziantep'te fabrikada çalışan işçinin acı ölümü!
GİRİŞ 22.01.2024 14:58 GÜNCELLEME 22.01.2024 14:58

Gaziantep'te feci olay, 5'inci Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir iplik fabrikasında meydana geldi.

PRES MAKİNESİNE SIKIŞTI

DHA'da yer alan habere ve iddiaya göre, fabrika işçisi Adem Tura (32), çalıştığı sırada bir anda pres makinesine sıkıştı.

ARKADAŞLARI MAKİNEYİ DURDURDU

Olayı gören işçilerin müdahalesiyle pres makinesi durdurularak, durumu 112 ekiplerine bildirildi.

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

İhbarla gelen itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarılan Tura'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Tura'nın cenazesi, Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsisinin ardından yakınlarına teslim edilirken, olay ile ilgili inceleme sürüyor.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
O ülkelerdeki PKK'lı sayıları Kandil'i geçti! İşte rakamlar
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!