Antalya'da sahillere vuran 9 cesetten 1'i 4 Ocak'tan beri kayıp olan Merve'ye ait çıktı!

Antalya'da son 6 günde sahile vuran 8 cansız bedenden 1’inin 4 Ocak’ta kaybolan Merve Şevval Elmas'a ait olduğu belirlendi. Gözü yaşlı baba Osman Elmas, "Acıyı insan televizyondan izlediği gibi yaşamıyor, sözün bittiği yerdeyiz" dedi.

GİRİŞ 23.01.2024 15:37 GÜNCELLEME 23.01.2024 15:48
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Üniversite eğitimi alabilmek için İstanbul’dan Antalya’ya gelen Akdeniz Üniversitesi Gastronomi Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Merve Şevval Elmas’tan 18 gündür haber alınamıyordu.

En son Muratpaşa ilçesindeki Düden Park’ta bir işletmenin kameralarına takılan Merve'yi bulmak için arama çalışmaları aralıksız sürmüştü. Geçtiğimiz gün ise Kadriye Turizm Merkezi'ndeki otelin sahilinde çalışanlar, bir kişinin kıyıda hareketsiz yattığını fark etti. İhbarla sahile polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin bir kadına ait olduğunu belirlediği cansız beden, savcının incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Cesedin Antalya'da 18 gün önce kaybolan Merve Şevval Elmas'a ait olma ihtimalini değerlendiren polis, genç kızın İstanbul'daki yakınlarını çağırdı.

Kızını arama çalışmalarını gözyaşları içerisinde yakından takip eden baba Osman Elmas, bu kez bulunan cesedin kızına benzerliği nedeniyle DNA testi vermek için İstanbul’dan Antalya’ya geldi. Anneden ise DNA örneği İstanbul’da alındı.

ACILI BABA KIZINI ALMAK İÇİN BEKLİYOR

İstanbul’a dönmeyip sonucu Antalya’da bekleyen Osman Elmas, Antalya Adli Tıp Kurumundan gelen haberle adeta yıkıldı. DNA örneğinin kızına ait olduğunu öğrenen acılı baba, sabah erken saatlerde cenazeyi almak için Adli Tıp Kurumu morguna geldi. Cenazenin işlemlerinin ardından teslim edileceği öğrenildi.

"ACIYI İNSAN TELEVİZYONDAN İZLEDİĞİ GİBİ YAŞAMIYOR, SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ"

Morg önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan acılı baba Osman Elmas, "Kızımı sağ bulabilmek için çok uğraştık, herkes sesimiz oldu. Antalya kıyılarına son günlerde cesetler vurdu, onlardan bir tanesinin kızım olabileceği üzerinde duruldu. Yapılan DNA testinde cesetlerden bir tanesinin benim kızım olduğu ortaya çıktı. Allah kayıpları olan bütün vatandaşlarımıza sabır versin. Acıyı insan televizyondan izlediği gibi yaşamıyor, sözün bittiği yerdeyiz. Tek tesellimiz dua edebileceğimiz, hasretimizi giderebileceğimiz bir mezarımız olacak. Devletimiz kızımı bulabilmek için çok aradı, takdir böyle oldu. Alın yazımızda evlat acısı yaşamak da varmış, Rabbim herkese sabır versin. Fatih Camii'nde kılınacak olan cenaze namazının ardından, Kayaşehir’de dedesinin yanında toprağa vereceğiz. Rabbim bizi cennetinde kavuştursun" dedi.

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 20
  • -Gözlemci 3 ay önce Şikayet Et
    Kızların biraz daha dikkatli olması lazım ..ortalık iyi değil herkese güvenilmemeli..Allah sabır versin
    Cevapla
  • Ramazan37 3 ay önce Şikayet Et
    Çok Zor çok üzücü.... Gencecik insan....
    Cevapla
  • Evlad-ı fatihan 3 ay önce Şikayet Et
    antalya turkiyenin en cok suc islenen ve cinayetin oldugu yer dikkat cekilmeli
    Cevapla
  • konuk 3 ay önce Şikayet Et
    Bu çocuk nasıl öldü.Denize mi düştü ,attılar mı çok yazık .Mutlaka sorumlular yargılanmalı meydanı boş bırakmamak lazım.
    Cevapla
  • it avı.. 3 ay önce Şikayet Et
    usta bu iste bi is var..itrail işi olabilir..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?