Bankada sırası gecikince "siz görürsünüz" diyerek asılsız bomba ihbarında bulundu

Kırşehir'de, gittiği banka şubesinde sırası gecikince asılsız bomba ihbarında bulunan A.G., emniyetteki işlemlerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

GİRİŞ 24.01.2024 20:46 GÜNCELLEME 24.01.2024 22:00
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Olay, dün saat 16.00 sıralarında Atatürk Caddesi'nde bir bankanın şubesinde meydana geldi. A.G., bankaya gelip işlem için gişeden sıra aldı.

"SİZ GÖRÜRSÜNÜZ"

Sırası gecikince banka görevlileriyle tartışan A.G., "Siz görürsünüz" diyerek tehditler savurdu ve sonra da 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp adresini verdiği bankada bomba olduğuna dair ihbarda bulundu. İhbarla olay yerine bomba imha ve polis ekipleri sevk edildi.

Banka şubesinde arama yapan ekipler, herhangi bir şüpheli pakete rastlamadı. Bankada bekleyen ve şüpheli hareketler sergileyen bir kişinin telefonundaki arama kayıtlarını inceleyen ekipler, ihbarda bulunanın A.G. olduğunu belirledi.

Gözaltına alınan A.G., polis merkezine götürüldü. Bugün emniyetteki işlemleri tamamlanan A.G., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 25
  • ali 3 ay önce Şikayet Et
    neden hemen serbest kalıyor bence güneydoğuda 3 ay bomba imha ekiplerine zorunlu destek kamu hizmetiyle cezalandırılsın bir daha devleti meşgul eder mi bakalım
    Cevapla
  • Doğrucu Davud 3 ay önce Şikayet Et
    Sabırsızlığın sonu sabıka !..
    Cevapla
  • elın mışk 3 ay önce Şikayet Et
    ha ha ha ne güldüm be harbi komik adamsın ha
    Cevapla
  • Abdullah 3 ay önce Şikayet Et
    hemen serbest bırakılır mı ya? tabi bu tür hafif, caydırıcı olmayan cezalar olunca millet canileşiyor.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    en akılı bu adam vardı demekki bu sıyırmış kayışları..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IBAN'la vergi kaçıran yandı! Her fiş için 3 bin 400 lira ceza
Hamas: İsrail'in yeni engelleri olmadığı sürece atmosfer olumlu