İzmir'de korkunç cinayet: Evde oturan 12 yaşındaki kız öldürüldü, anne yaralı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde yaşanan kan donduran olayda bir evin camını kırarak içeri giren L.M. (30), evde oturan 12 yaşındaki kız çocuğu Behiye Ediz'i bıçakla öldürdü, annesi Suzan Ediz'i de yaraladı.

İzmir'de korkunç cinayet: Evde oturan 12 yaşındaki kız öldürüldü, anne yaralı
İzmir'de korkunç cinayet: Evde oturan 12 yaşındaki kız öldürüldü, anne yaralı
GİRİŞ 24.01.2024 21:22 GÜNCELLEME 24.01.2024 21:22
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Son dakika cinayet haberleri: Alınan bilgiye göre, Yüzbaşı Şerafettin Mahallesi'ndeki müstakil eve dış kapının camını kırarak giren zanlı, evde ikamet eden Suzan Ediz (34) ile Behiye Ediz'i (12) bıçakla yaraladı.

12 YAŞINDAKİ KIZ HAYATINI KAYBETTİ

Şüphelinin kaçmasının ardından anne-kız, yardım istemek için sokağa çıktı.

Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerince yapılan müdahaleye rağmen 12 yaşındaki kız çocuğu olay yerinde yaşamını yitirdi.

Ağır yaralanan anne İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

ŞÜPHELİ YAKALANDI

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri yaptığı incelemelerde olayın şüphelisinin Suriye uyruklu L.M. (30) olduğunu belirledi.

L.M. Buca ilçesinde saklandığı evde gözaltına alındı.

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • BAMSI BEYREK 3 ay önce Şikayet Et
    böylelerini alacaksın.Yarın dışı ederseniz yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Osmanlı*1453 3 ay önce Şikayet Et
    KISAS İSTERİZ BU Mürted Kanunlar Canımızı Malımızı Korumak İçin Değil NEREDE CAN GÜVENLİĞİ EY HAKİMLER SAVCILAR SİYASİLER? KISAS KISAS KISAS İDAM İSTERİZ
    Cevapla
  • Abdullah Biri 3 ay önce Şikayet Et
    Tenkit ederken, yorum yaparken Iki cihan nebinin sözünü unutmayin ASLA,!!! TENKİT EDEN TENKİT ETTİGİ ŞEYİ YAŞAMADAN ÖLMEZ"", Onun icin bu yorumlar gıybetin yeni adı olmasın. Katil her milletten var. Avrupada da Türkler var. Şimdi bir daha düşünün ama her yazdıgınızı kim ve her kim ise.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Müslümanları birbirine düşürmek için kürt yapmış suriyeli yapmış neymiş göçmen neymiş falan işin aslına baksan müslüman görünümlü ama müslüman düşmanı Allaha düşman imansız vs O yüzden müslümanların uyanık olmadı lazım
    Cevapla
  • Yakup 3 ay önce Şikayet Et
    Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIM ALLAH
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK’dan TSK’ya kimyasal kumpas! Kalleş plan deşifre oldu
Yeni müfredat neleri getiriyor? Hibrit sistem ve dijitalleşme ön planda