İstanbul'da bir şahıs annesini bıçaklayarak öldürdü!

Bağcılar’da psikolojik sorunları olduğu iddia edilen şahıs, annesini bıçaklayarak öldürdü. Baba eve geldiğinde gördüğü manzara ile büyük şok yaşarken; oğlunun elinde bıçakla etrafa saldırdığını fark edip evden dışarı çıktı.

GİRİŞ 13.02.2024 10:00 GÜNCELLEME 13.02.2024 10:22
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Olay, akşam saatlerinde Bağcılar Merkez Mahallesi’nde meydana geldi.

İddiaya göre, ailesi ile aynı evde yaşayan ve psikolojik sorunları olan Türker G., annesi Sebahat G.’yi bıçakladı. Bir süre sonra eve gelen baba Temel G., kapının açık olduğunu görünce şaşırarak içeri girdi. Eve girdiğinde yaşlı adam gördüğü manzara ile şok oldu.

Eşi Sebahat G.'nin kanlar içinde yerde yattığını, oğlunun ise televizyona bıçakla vurmaya çalıştığını gören adam evden dışarı çıktı.

Temel G.’nin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. O sırada Türker G. evin camlarını da kırmaya başladı.

GÖZALTINA ALINDI!

Binaya giren polis ekipleri, Türker G.’yi yakalayarak gözaltına aldı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Sebahat G.’nin evde hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Sebahat G.’nin cansız bedeni cenaze aracı ile Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

KAYNAK: İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Hüseyin 2 ay önce Şikayet Et
    Bütün yorumlara katılıyorum ama;lütfen bilip bilmeden yazmayalim bu sahis benim 25 yillik arkadasim dünyalar bey efendisi bir arkadaştı,ruhsal bunalımlarindan. Dolayı bu olayı işledi ve cezai ehliyeti de yoktur. Kinamayalim ins.
    Cevapla
  • Osmanlı torunu 2 ay önce Şikayet Et
    Kısas, kısas kısas.
    Cevapla
  • Aslan 2 ay önce Şikayet Et
    Anayasamiz seriat olsun diye yalvaracaksiniz tagut laik zulumdur.
    Cevapla
  • alp 2 ay önce Şikayet Et
    uyuşturucu olabilir mi,? özellikle esrarın tedariği ve satışı ağırlaştırılmalı ve çocuklar bu konuda daha çok bilgilendirilmeli
    Cevapla
  • konuk 2 ay önce Şikayet Et
    Allahım hayırlı evlatlar ver, evlatlarımıza farkındalık ver, senin yolundan ayırma.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı
Otobüs şoförleri seyir halindeyken yer değiştirdi