Muhaliflerin lincine Sevilay Yılman bile isyan etti! 'Sakın bunu demeyin'

Gazeteci Sevilay Yılman, CHP ile birlikte hareket etmeyerek İstanbul'da aday olan bütün isimlerin muhalif gazeteciler tarafından karalanarak 'hain' ilan edilmesine isyan etti.

Muhaliflerin lincine Sevilay Yılman bile isyan etti! 'Sakın bunu demeyin'
Muhaliflerin lincine Sevilay Yılman bile isyan etti! 'Sakın bunu demeyin'
GİRİŞ 25.01.2024 17:29 GÜNCELLEME 25.01.2024 17:29
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

31 Mart yerel seçim sürecine resmen girilmesinin ardından partiler adaylarını peyder pey açıklamaya başladı. İsimlerin açıklanmasının ardından CHP ile hareket etmeyen partiler ve aday olan isimler CHP'liler tarafından linç edilmeye başlandı. 

CHP yandaşı gazetecilerin İstanbul'u kaybetme korkusu ekranlara yansımaya başladı. İstanbul'da CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun karşısına çıkarak seçimlerde aday olan isimler yandaş gazetecilerin karalamalarına maruz kalmaya başladı. 

CHP MEDYASINDAN İMAMOĞLU KARŞISINDAKİ ADAYLARA OPERASYON

Dün partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) başkan adayının "Ben İstanbul'u istiyorum" diyen Buğra Kavuncu olduğunu duyurdu. İYİ Parti'nin CHP'den ayrı aday çıkarmasının üzerine Kavuncu isminin açıklanmasının ardından CHP'li isimlerin operasyonlarına maruz kaldı. Bu algı operasyonlarına katılan son isim ise Merdan Yanardağ oldu. Yanardağ, Kavuncu'nun adaylığına çok sert tepki göstererek "Buğra Kavuncu, AK Parti’nin troll ordusunun bir parçasıdır." dedi.

DEM Parti'nin adayı olarak ismi geçen Başak Demirtaş da “DEM Parti kabul ederse İstanbul’a aday olurum” dediği için 'Gizli AK Partili' olarak ilan edildi. Kadıköy için adaylığını açıklayan ve yıllardır CHP medyasının yere göğe sığdıramadığı Komünist Fatih Mehmet Maçoğlu da yaşananlardan nasibini aldı. Maçoğlu, Kadıköy Belediye Başkanlığına adaylığını duyurmasının ardından CHP medyasının canlı yayınlarında bile büyük baskılara maruz kaldı. 

SEVİLAY YILMAN İSYAN ETTİ

CHP medyasının adaylara çektiği operasyona muhalif kimliğiyle tanınan gazeteci Sevilay Yılman bile isyan etti. X hesabından konuya ilişkin açıklama yapan Yılman, Buğra Kavuncu'nun İstanbul’a aday olduğu için AK Parti’nin troll ordusunun bir parçası, Başak Demirtaş'ın “DEM Parti kabul ederse İstanbul’a aday olurum” dediği için gizli AK Partili, Komünist Fatih Mehmet Maçoğlu Kadıköy’e talip olduğu günden beri zaten açıktan AK Parti’ye omuz veren zavallı bir şahıs olarak nitelendirilmesine tepki gösterdi. 

Yanardağ'ın Kavuncu için "AK Parti’nin troll ordusunun bir parçasıdır" dediği paylaşımı etiketleyen Yılman, "AK Parti’ye, Erdoğan’a muhalif olup da CHP’nin, Ekrem İmamoğlu’nun yanında hizalanmayan kim varsa HAİN kardeşim. Muhalif olup da hain damgası yemek istemiyor iseniz sakın ha sakın CHP’nin dışında aday olan muhalif birilerine oy verebilirim demeyin. Aman" ifadelerini kullandı. 

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 26
  • deli 3 ay önce Şikayet Et
    bunlar ters piskoloji mi yoksa iyi partiyi eko yu destekleyecek sonra kaybetme rolü mü olacak Kılıçdaroğlunu kazandırmamak için ellerinden geleni yaptıklarını unutmayalım bunlar goya dem Parti'ye karşı çıkıp goya oy artıma oyunları diyebiliriz
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    bunları sallandırmazsanız bitmezler
    Cevapla
  • Son Yıldız 3 ay önce Şikayet Et
    Yanardağ yine yanıyor...
    Cevapla
  • TEVBEKAR 3 ay önce Şikayet Et
    Yetmişli yılların azılı bir CHP lisi olarak Apartman dairemin kapısında '' cimriler ve CHP liler giremez yazar. Hayatta en sevdiğim insan olan Karım CHP oy verse vallahi boşarım.
    Cevapla
  • Bülent Duman 3 ay önce Şikayet Et
    Hizmet yok, beş yıl heba oldu, asıl sorun bu, kimse bunu demiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sokak ortasında 10 yaşındaki kız çocuğunu dövdü! Tepkiler sonrası çocuğunu bırakıp gitti
Bakan Hakan Fidan'dan son dakika Gazze açıklaması: Bu son savaş olmayacak!