TDV’den İstanbul’da “Şehitlerimiz İçin Sözümüz Var” programı

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) ve Diyanet İşleri Başkanlığı iş birliğinde, şehitleri anmak ve Filistin halkına destek olmak amacıyla İstanbul’da “Şehitlerimiz İçin Sözümüz Var” programı gerçekleştirilecek.

TDV’den İstanbul’da “Şehitlerimiz İçin Sözümüz Var” programı
TDV’den İstanbul’da “Şehitlerimiz İçin Sözümüz Var” programı
GİRİŞ 26.01.2024 10:59 GÜNCELLEME 26.01.2024 10:59

İstanbul Kongre Merkezinde 27 Ocak Cumartesi günü düzenlenecek programda çok sayıda sanatçı, vatan savunmasında şehit olan askerleri anmak ve İsrail’in zulmü altındaki Filistin halkına destek olmak için sahne alacak. Programda ayrıca tüm geliri Gazze’ye gönderilmek üzere hayır çarşısı kurulacak. TDV gönüllülerinin el emeğiyle hazırladıkları ürünler hayır çarşısında satışa sunulacak. Hayır çarşısı saat 14.00’te, ezgi ve marş programı ise 19.00’da başlayacak.

Sanatçılar Murat Kekilli, Eşref Ziya, Aykut Kuşkaya, Mustafa Cihat, Grup Genç, Resul Aydemir, Fatih Koca, Necip Karakaya ve Hasan Özer’in sahne alacağı programın sunuculuğunu Nur Haktan yapacak.

Daha önce Ankara, Samsun, Diyarbakır ve Antalya’da gerçekleştirilen programın finali İstanbul’da son bulacak.

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu
TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!