CHP'de İzmir adaylığı krizi! Erdem, Ongun'a ateş püskürdü

CHP'li Eren Erdem, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için kriz yaşandığını açıkladı. Soyer'in aday gösterilmeyeceğini belirten Erdem, "Sebebi Kılıçdaroğlu'nu kurultayda desteklemiş olmasıdır" dedi.

GİRİŞ 28.01.2024 01:30 GÜNCELLEME 28.01.2024 09:42
Bu Habere 132 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partisi'nin, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için aday belirleme süreci yoğun bir şekilde devam ediyor. Tartışmaların odağındaki illerden biri de İzmir Büyükşehir Belediyesi. Seçimlere kısa bir süre kala, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığının açıklanmadığı partide, 'İzmir krizi' yaşanıyor. 

İZMİR'DE ADAY KRİZİ

Eski CHP Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, X hesabından yaptığı paylaşımda mevcut başkan Tunç Soyer'in harcandığını belirtti.

CHP'li Erdem 'Benimle mezara gidecek' diyerek açıkladı: Sırttaki hançerleri iyi biliyorumCHP'li Erdem 'Benimle mezara gidecek' diyerek açıkladı: Sırttaki hançerleri iyi biliyorum

"SEBEBİ KILIÇDAROĞLU'NU KURULTAYDA DESTEKLEMİŞ OLMASIDIR"

"Bu gece, CHP İzmir Belediye Başkan adayı belirlenmektedir" diye belirten Erdem, "Bu saatte böyle bir tweet atmak istemezdim. Ama maalesef, tüm diplomatik iletişim başarısız olduğu için; kamuoyunu bilgilendirme zarureti doğmuştur. Bu gece, CHP İzmir Belediye Başkan adayı belirlenmektedir. Ve Tunç Soyer, eşi benzeri görülmemiş bir biçimde harcanmak üzeredir! Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay adaylaşmak üzeredir. Şu an, İzmir’i %100 kazanacak bir isim olan Tunç Soyer, Cemil Tugay'a değiştirilmektedir. Sebebi; Kılıçdaroğlu’nu kurultayda desteklemiş olmasıdır." ifadelerini kullandı.

Eren Erdem'den CHP yönetimine sert tepki! 'Değişim dediler belediyelere çöktüler'Eren Erdem'den CHP yönetimine sert tepki! 'Değişim dediler belediyelere çöktüler'

ERDEM, MURAT ONGUN'A ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Eski CHP'li Erdem yaptığı paylaşımdan sonra gelen tepkiler sonrası, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı Murat Ongun'a çok sert tepki gösterdi. "Saraçhane’nin maaşlı trolleri, zevzek ve gevezeleri beni Twitter’da TT yapmış" diyen Erdem, "Ulan oğlum! Ben, Bu parti için mahpus yatmışım. Sizin gibi maaşlı beslemelerin propagandasıyla vitesi geriye takmam. Murat Ongun; itini köpeğini paralı trollerini üstümden çek! Sen, CHP için “bu s….tiğimin partisi dernek olsada ülke kurtulsa” diyen adamsın! Çek itini köpeğini, ağzımı açtırma!" dedi.

 

KAYNAK: HABER7
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 132
  • Bekir Duvarcı 3 ay önce Şikayet Et
    Chp Kılıçdaroğlu gibi naif ve merhametli bir liderin hakkını teslim etmedi! Ankara’dan istanbul’a adalet yürüyüşü, yediği yumruk, mafya cihetince aşağılanma… Adam güzel adam dı…. Chp artık sistemin bir dişlisi olacaktır, ince muharrem gibi!
    Cevapla
  • Paol 2 ay önce Şikayet Et
    Sözüm ona Kemal iyi adamdı ama her tarafa çekildi ama siyasetçi değildi vatan sevdalisi degildi
    Cevapla
  • Ö. E. 3 ay önce Şikayet Et
    Tim bu tartışmaları bitırecek birtek formül var, toplum birleşir, talan yalan olur, insanlar hizmet bulur,kanunlar insanın keyfiyetınden kurtulur, kavga gürultu biter.lakin bu iki kesimin işine gelmez, zira kurdukları düzen bozulur.
    Cevapla
  • Güneş 3 ay önce Şikayet Et
    Chp liler gereksiz panik yapmayın. İzmir den eşeği aday yapsalar yine kazanır. Sizin gibi seçmen olduktan sonra...
    Cevapla
  • Gültekin polat 3 ay önce Şikayet Et
    Tunç sölerim adaylığını açıklayın hamza dağ kazansın
    Cevapla
  • A ihsan bayar 3 ay önce Şikayet Et
    Özgür özeli rahat bırakın Muharrem inceler ve bide eren çıktı başımıza uzak durun .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Karagül' adıyla TikTok'taki yayında büyük tepki çekmişti. Vicdansız anne için yeni karar
IBAN'la vergi kaçıran yandı! Her fiş için 3 bin 400 lira ceza