Kilisedeki saldırının failleri yakalandı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bu sabah Sarıyer Santa Maria Kilisesinde Pazar ayini sırasında Tuncer Cihan isimli vatandaşımızın ölümüne neden olan 2 katil zanlısı yakalanmıştır." dedi.

GİRİŞ 28.01.2024 22:59 GÜNCELLEME 28.01.2024 23:06
Bu Habere 97 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi! Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'nde bir kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırı ile ilgili, akşam saatlerinde bir kişi İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. 

İstanbul'da kilisede ayin sırasında silahlı saldırı! Peş peşe açıklamalarİstanbul'da kilisede ayin sırasında silahlı saldırı! Peş peşe açıklamalar

Sarıyer'de bulunan Santa Maria Kilisesi'ne saat 11.40 sıralarında pazar ayini sırasında maskeli iki kişi tarafından silahlı saldırı yapıldı. Saldırıda C.T. isimli kişi hayatını kaybetti.

Kliseye saldırı sonrası AK Parti'den açıklamaKliseye saldırı sonrası AK Parti'den açıklama

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çevrede güvenlik önlemi alan ekipler, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Kilisede ayin sırasında yapılan silahlı saldırı ise kilisenin güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde, maskeli iki şüpheli kiliseye giriyor. Şüpheliler silahla ateş ediyor. Maskeli bir kişi ondan hemen önce kiliseye giren kişinin başına silahla vuruyor. Ardından saldırganlar kaçıyor.

ÖNCE BİRİ YAKALANDI

Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'nde bir kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırı ile ilgili, akşam saatlerinde bir kişi İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. 

ALİ YERLİKAYA AÇIKLADI: "2 KATİL ZANLISI DA YAKALANDI"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Bu sabah Sarıyer Santa Maria Kilisesinde Pazar ayini sırasında Tuncer Cihan isimli vatandaşımızın ölümüne neden olan 2 katil zanlısı yakalanmıştır. Failleri tespit edip yakalayan İstanbul Emniyetimizi ve kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Hayatını kaybeden vatandaşımızın ailesine ve yakınlarına bir kez daha başsağlığı diliyorum.

KAYNAK: DHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 97
  • Batuhan 3 ay önce Şikayet Et
    Yabancı uyruklu denetimler artirilmali
    Cevapla
  • mevhibe inal 3 ay önce Şikayet Et
    Bunun adı "False Flag Operations" yani Sahte Bayrak. Vur-Düşmanın üstüne at. CUI BONO Yani Kime Yarar...Bölgemizde Kaos-İşgal devam etsin, Teröristan kurulsun isteyenlere. Ne diyor...Amerika bölgeden çekilme!
    Cevapla
  • vatan sever 3 ay önce Şikayet Et
    Bakanım sizden ve ekibinizden Allahım razı olsun maşallahınız var.
    Cevapla
  • Dede 3 ay önce Şikayet Et
    Ortalık karışacak önünü alamayacak önümüzde çok zor bir maraton var herkes akıllı olsun
    Cevapla
  • Ali 3 ay önce Şikayet Et
    Yakalandılar, sonrasi, kravatlı oldukları için indirim,ona indirim,buna indirim, fazla bir yatmadan katiller yine aramızda olcak. Ölenin suçu neydi sahi? Adalet tesis edilmelidir, kissasa kissas uygulammalidir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
NATO'dan Rusya'yı çıldırtacak Ukrayna duyurusu! Üyeliği resmen ilan ettiler!
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler