Beyin kanaması geçiren Settar Tanrıöğen'in son durumu!

Bir Demet Tiyatro, Vavien ve Kızılcık Şerbeti gibi yapımlarla tanınan usta oyuncu Settar Tanrıöğen'in sağlık durumuna ilişkin Gold Film, yazılı bir açıklama yaptı.

GİRİŞ 28.01.2024 22:12 GÜNCELLEME 29.01.2024 09:10
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Kızılcık Şerbeti dizisindeki "Abdullah" karakteriyle adından söz ettiren usta oyuncu Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi.

Kötü haberi duyuran eski manken Ebru Destan “Settar abim dün beyin kanaması geçirdi. Ameliyatı güzel geçmiş. Bir an önce sağlığına kavuşmasını dilerim. Seni seviyoruz.” ifadeleriyle duyurdu.

Ünlü oyuncudan kötü haber! Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdiÜnlü oyuncudan kötü haber! Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi

"YOĞUN BAKIMDA, BİLİNCİ AÇIK"

Rol aldığı Kızılcık Şerbeti adlı dizinin yapım şirketi olan Gold Film'den yazılı bir açıklama yapıldı. Gold Film'den gelen açıklamada; Settar Tanrıöğen'in yoğun bakım sürecinin devam ettiği bildirildi.

Yapılan yazılı açıklamada hastane başhakeminden gelen açıklamalara yer verildi. Söz konusu açıklamada, "Hastamız işlem sonrasında tekrar yoğun bakıma alınmıştır. Sanatçı Settar Tanrıöğen'in hastanemize gelişinde olduğu gibi bilinci açık bir halde yoğun bakım servisimizde izlenmeye devam edilmektedir" ifadelerine yer verildi.

ROL ARKADAŞI DA KONUŞTU

Feyza Civelek, cuma günü beyin kanaması geçiren Settar Tanrıöğen hakkında konuştu. Civelek, "Set çok yoğun, çok güzel geçiyor. Fakat kötü bir haber aldık. Dizide 'Abdullah' karakterini canlandıran Settar abi beyin kanaması geçirmiş o yüzden hastanede şu an" dedi.

Feyza Civelek, gazetecilerin "Siz orada mıydınız?" şeklindeki sorusuna "Yok değildim. Gece kötüleşmiş. İnşallah toparlayacak, kendisi şu an yoğun bakımda. Herkes hastanede üzgünüz" yanıtını verdi.

"İNŞALLAH İYİLEŞECEK"

Feyza Civelek, daha sonra "Sette bir belirti var mıydı?" şeklindeki soruyu ise şu sözlerle yanıtladı: "Settar abiyi gördüm biraz kötüydü durumu ama bu şekilde olacağını hiç düşünmemiştim. İnşallah iyileşecek. Zaten son bölümde de dizide rol icabı kalp krizi geçirmişti bir de üstüne bu oldu o yüzden insanlar şok oldu ama iyileşecek inşallah Settar abiyi çok seviyorum. Buradan da çok öpüyorum acil şifalar diliyorum."

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • Polat Alemdar 2 ay önce Şikayet Et
    İslamı, İslamı bilmeyenlerin anlatmaya çalıştığı ticari kaygılarla gündeme alınmış yapımları görmek istemiyoruz. Bu arada Oyuncumuza da acil şifalar dileriz.
    Cevapla
  • Yaşar 2 ay önce Şikayet Et
    filim yattı desenize
    Cevapla
  • Hadi 2 ay önce Şikayet Et
    İslamı karalayan bir dizi....
    Cevapla
  • Kenan 2 ay önce Şikayet Et
    hep o alevin suçu adı geçen film çok abartılı olmuş.
    Cevapla
  • aaa 2 ay önce Şikayet Et
    Allahin laneti gazabi bu dizidekilerin uzerine olsun islamiyeti karalayan bu diziye izin verenler sizleride unutmadik ayni dilekler sizin icinde gecerli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı