Boşanma aşamasındaki eşini, merdane ile başına vurduktan sonra boğmuş

Bursa'da boşanma aşamasındaki eşi Seher Kındaç'ı (42) öldürüp kaçan Turgay Kındaç (45), yakalandı. Kındaç'ın ifadesinde, eşini kıskançlık nedeniyle öldürdüğünü, başına merdane ile vurduktan sonra boğduğunu söylediği belirtildi.

Boşanma aşamasındaki eşini, merdane ile başına vurduktan sonra boğmuş
Boşanma aşamasındaki eşini, merdane ile başına vurduktan sonra boğmuş
GİRİŞ 30.01.2024 18:06 GÜNCELLEME 30.01.2024 18:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Olay, dün saat 08.00 sıralarında Yıldırım ilçesi Esenevler Mahallesi'nde meydana geldi. Turgay Kındaç, boşanma aşamasında olduğu eşi Seher Kındaç’ın kız kardeşine 'Karımı öldürdüm' diyerek mesaj attı.

Mesajı gören kız kardeşi, çiftin oğlu Hüseyin Kındaç'a haber verdi. Eve gelen Hüseyin Kındaç, annesini kanlar içerisinde bulup, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekibi, Seher Kındaç'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Turgay Kındaç, cinayetten bir gün sonra Kent Meydanı’nda yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf eden Kındaç’ın, cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediğini belirterek, “Eşimin iş yerinde 2023 yılının son günü, fabrikanın düzenlemiş olduğu moral amaçlı gece vardı. Eşim o akşam Metehan isimli biriyle fotoğraf çektirip, sosyal medyada paylaşmıştı. Yaklaşık 1 aydır bu nedenle tartışıyorduk. Olay günü sabahı da aramızda yine tartışma çıktı. Eşimin başına merdane ile vurdum, sonra da boğdum. Ancak neyle boğduğumu hatırlamıyorum” dediği öğrenildi.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • bir garip yolcu 2 ay önce Şikayet Et
    Yazık olmuş bu herkese ders olsun hiç bir kadın nikahı olmiyan birisiyle fotoğraf çekmesin mesafesini korusun böylece dünya ve ahirette mesud mutlu olsun
    Cevapla
  • Şahin Bey 2 ay önce Şikayet Et
    ablacım sana Allah rahmet etsin sende elin adamıyla ne foto çekip paylaşıyorsun evli bayan olarak kocanı kışkırtmaktan başka ne işe yaradı
    Cevapla
  • Yaşar dede 2 ay önce Şikayet Et
    İyide çözüm mü, yok katil oldun, buradaki hapishane, ya ahirette ki azabı, ALLAH CC SONUMUZU HAYRETSİN.
    Cevapla
  • PİŞMANLIK 2 ay önce Şikayet Et
    Kıskançlık çok doğal bir iç güdü erkekler için fakat dostum keşke eşinin çalışmasına müsade etmeseydin. Her şey için çok geç.Çaloşma hayatı aşle yapımızı derinden sarsıyor muhafazakarı,ateisti,laik olsun fark etmiyor.İnsan eşini kıskanır...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler