İzmir'de 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi

AFAD, İzmir'in Menderes ilçesi Ege Denizi açıklarında 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.

İzmir'de 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi
İzmir'de 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi
GİRİŞ 02.02.2024 18:45 GÜNCELLEME 02.02.2024 18:46
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Son dakika deprem haberleri: Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), İzmir'in Menderes ilçesi Ege Denizi açıklarında saat 18.27'de 3,5 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurdu.

Depremin derinliği 8.03 kilometre olarak ölçüldü.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Nuh 2 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Şeriat isteriz. ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ. ALLAHIN RIZASINI, HOŞNUTLUĞUNU, SEVGİSİNİ VE DOSTLUĞUNU KAZANMAK İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHA KAVUŞMAK İSTERİZ... ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN DOSTLUĞUNU KAZANMAK İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN HUZURUNDA OLMAK İSTERİZ.
    Cevapla
  • Adil 2 ay önce Şikayet Et
    Bütün dünyaya sesleniyorum. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN RAHMETİNİ MERHAMETİNİ MAĞFİRETİNİ LUTFUNU NURUNU FAZLINI KEREMİNİ İHSANINI İKRAMINI RIZASINI HOŞNUTLUĞUNU SEVGİSİNİ VE DOSTLUĞUNU KAZANMAKTAN DAHA GÜZEL BİR ŞEY YOK DÜNYADA.. yada ebedi cehennem, aklınızı başınıza alın, GAFLETTEN UYANIN..
    Cevapla
  • Ersin 2 ay önce Şikayet Et
    Biz rizeden hissettik
    Cevapla
  • ALLAH dostu 2 ay önce Şikayet Et
    KURANI KERİM OKU kardeşim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Macron'dan nükleer silahlı ortak Avrupa savunması teklifi
Dikkat çeken rakamlar! Ülke ülke kişi başına düşen araç sayısı belli oldu