Kapıkule’de kaçakçılık operasyonu: 7 şüpheli tutuklandı

Edirne Kapıkule Sınır Kapısı’nda yapılan kaçakçılık operasyonunda aralarında 4 gümrük personelinin bulunduğu toplam 7 şüpheli tutuklandı.

Kapıkule’de kaçakçılık operasyonu: 7 şüpheli tutuklandı
Kapıkule’de kaçakçılık operasyonu: 7 şüpheli tutuklandı
GİRİŞ 02.02.2024 19:13 GÜNCELLEME 02.02.2024 19:13
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kapıkule Sınır Kapısı’nda kaçak olarak ülkeye alkolü içecek, akaryakıt ve tütün ürünlerinin sokmak isteyen 4 gümrük muhafaza personelinin, 1 gümrük ticaret işletmeleri (GTİ) çalışanı ile 2 tır şoförü yakalandı.

Operasyonda GTİ çalışanı U.G. ve tır şoförleri B.Y., S.Y. ile gümrük personelleri Y.D., Y.G., M.E. ve A.A.A gözaltına alındı. Ayrıca, gümrük personellerinin göz yumarak X-ray taraması yaptığı işbirlikçi tırların yurda girişini sağladığı operasyon devamında bir araçta yapılan aramada 10 bin adet elektronik sigara ele geçirildi.

Edirne Adliyesi’ne sevk edilen 7 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 4
  • Babacan 2 ay önce Şikayet Et
    Daaha var söylüyorum rötgen kapisindada rüsvet yiyen görevliler polialer var
    Cevapla
  • Bilgin 2 ay önce Şikayet Et
    Bütün dünyaya sesleniyorum. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN RAHMETİNİ MERHAMETİNİ MAĞFİRETİNİ LUTFUNU NURUNU FAZLINI KEREMİNİ İHSANINI İKRAMINI RIZASINI HOŞNUTLUĞUNU SEVGİSİNİ VE DOSTLUĞUNU KAZANMAKTAN DAHA GÜZEL BİR ŞEY YOK DÜNYADA.. yada ebedi cehennem, aklınızı başınıza alın, GAFLETTEN UYANIN..
    Cevapla
  • Fatih 2 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Şeriat isteriz. ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ. ALLAHIN RIZASINI, HOŞNUTLUĞUNU, SEVGİSİNİ VE DOSTLUĞUNU KAZANMAK İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHA KAVUŞMAK İSTERİZ... ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN DOSTLUĞUNU KAZANMAK İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN HUZURUNDA OLMAK İSTERİZ.
    Cevapla
  • Alim 2 ay önce Şikayet Et
    İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezas
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Milyarderlerin en fazla bulundu şehirler! İlk 10'da dikkat çeken ayrıntı..
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı'ya rest: Hepsi örtbas ediliyor!