Akrabalar arasında silahlı kavga: 6 yaralı

Adana'da husumetli akrabalar arasındaki silahlı kavgada yaralanan biri kadın 6 kişi hastanelere kaldırıldı.

GİRİŞ 03.02.2024 10:16 GÜNCELLEME 03.02.2024 10:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi Akıncılar Mahallesi'nde, akraba olan husumetli iki grup arasındaki tartışma kavgaya dönüştü.

Bu sırada pompalı tüfek ve tabancayla ateş açılması sonucu A.Ö.(75), M.Ö.(29), M.D.(26) ve A.Ö.(19) ile isimleri henüz tespit edilemeyen 2 kişi yaralandı.

Yaralılar, ihbar üzerine sevk edilen ambulanslarla Adana Şehir, Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Yüreğir ve Seyhan Devlet hastanelerine kaldırıldı.

Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, kavgaya karıştığı değerlendirilen A.Ö'yü gözaltına aldı.

Ekipler, çevrede yaptıkları araştırmada bazı evlerin ve araçların camlarına kurşun isabet ettiğini tespit etti.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Ayten 55 2 ay önce Şikayet Et
    Yaziklar olsuun hepinize gucunuz sadece birbirinemi yetiyo ?sehitlerimiz bunun icinmi sehit oluyorlar?bir tane vatandasimizin burnu dahi kanamamasi icin huzurumuz guvenligimiz tehlikeye girmemesi icin hayatlarini genc yaslarda biz halk icin Seve Seve feda Eden mehmetciklerimizin hicbir hatiri yok yaa??yaziklaaar olsun katillere sehit eskiyalarina vesair valla ya pest dogrusu
    Cevapla
  • Tayyar 2 ay önce Şikayet Et
    İyi ki ölü yok.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den