Meral Akşener'in acı günü! Ablasını kaybetti

İYİ Parti lideri Meral Akşener’in ablası Mualla Özen hayatını kaybetti. Akşener bu acı haberi sosyal medya adresinden duyurdu.

Meral Akşener'in acı günü! Ablasını kaybetti
Meral Akşener'in acı günü! Ablasını kaybetti
GİRİŞ 03.02.2024 09:30 GÜNCELLEME 03.02.2024 09:30
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ablası Mualla Özen yaşamını yitirdi.

Özen’in vefatını sosyal medya hesabından duyuran İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, “Genel Başkanımız Meral Akşener’in kıymetli ablası Mualla Özen, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip İzmit’in Gündoğdu köyünde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecektir. Mekanı cennet olsun” ifadelerine yer verdi.

AKŞENER DE PAYLAŞTI

Meral Akşener ise sosyal medyasında yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: Ablam Mualla Özen hakkın rahmetine kavuştu. Cenazemiz bugün ikindi vakti İzmit Gündoğdu köyünden kalkacaktır. Mekânı cennet olsun…

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • aga bey 2 ay önce Şikayet Et
    Ölümü unutanlar ölümü hatırlamış olabilir Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin ..
    Cevapla
  • erdem 2 ay önce Şikayet Et
    Köy dedi doğup büyüdüğü mahallesine :)
    Cevapla
  • niğde 2 ay önce Şikayet Et
    şu ekremin yüzünde rabbiyessir gören kadınmı
    Cevapla
  • Selim 2 ay önce Şikayet Et
    Yakınların ölümü çok acıdır aynı zamanda ibret alıp düşünmek için başka zaman bulamayacağın bir fırsat doğurur. Dünya menfaatleri küçülür insanın gözünde mevki makam hırsı v.b. Ama insanlar bu fırsatı kısa zamanda unutur ve yine dalarlar ihtiraslarının içine taki ölüm kendi başına gelene kadar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gurur projeleri okullarda ders olarak anlatılacak
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...