Van'da okullar 1 gün tatil edildi

Van'ın Saray ve Özalp ilçesinde yoğun kar yağışından dolayı taşımalı eğitime 1 gün ara verildi.

Van'da okullar 1 gün tatil edildi
Van'da okullar 1 gün tatil edildi
GİRİŞ 05.02.2024 00:53 GÜNCELLEME 05.02.2024 00:53

Yoğun kar yağışı Anadolu'yu etkisi altına almaya devam ediyor. Van'ın Saray ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime bir gün ara verildi.

Saray Kaymakamlığı sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, "İlçemizde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitim çerçevesindeki tüm okullarımızda eğitime gün süre ile ara verilmiştir" denildi.

ÖZALP'TE DE EĞİTİME ARA VERİLDİ

Van'ın Özalp ilçesinde yoğun kar yağışından dolayı taşımalı eğitime 1 gün ara verildi. Özalp Kaymakamlığı sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, "İlçemizde devam eden yoğun kar yağışı ve meydana gelebilecek buzlanma olayları nedeniyle; 5 Şubat 2024 Pazartesi günü taşımalı eğitim çerçevesinde tüm okullarımızda eğitim-öğretime 1 gün süre ile ara verilmiştir" denildi. 

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dursun Özbek, başkan adaylığı için kararını açıkladı
Fenerbahçe-Beşiktaş! Muhtemel 11'ler