Hakime maganda saldırısı! Aracını bu hale getirip tehdit ettiler

Mardin'de bir hakim, kızını havalimanına bıraktıktan sonra bir grup magandanın saldırısına uğradı. Araç uzun farklarını yakarak hakimin görüş alanını kısıtlayan magandalar ilk başta araca çarptı, sonrasında araçtan inerek hakimi dövdüler.

Hakime maganda saldırısı! Aracını bu hale getirip tehdit ettiler
Hakime maganda saldırısı! Aracını bu hale getirip tehdit ettiler
GİRİŞ 05.02.2024 16:39 GÜNCELLEME 05.02.2024 16:39

Mardin'de görev yapan bir hakim kızını havalimanına bıraktıktan sonra dönüş yolunda bir grup magandanın saldırısına uğradı. Olay 2 Şubat günü 23:05'te meydana geldi. Mardin hakimi kızını uçağa bindirdikten sonra geri dönüş yoluna geçti. Bu sırada arkadan süratli bir şekilde gelen araç uzunlarını yakarak hakimin aracına yaklaşarak tacizde bulunmaya başladı.

YOL VERMEYİNCE ARACA ÇARPTI

Sabah'taki habere göre arkasındaki uzunları yakmasından dolayı görüş alanı daralan hakim önünü göremediği için yol veremedi ancak arkadaki sürücü bu kez aracın sağ tarafına geçerek el ve kol hareketleriyle bir şeyler söylemeye çalıştı. Hakim cevap vermeden yoluna devam edince öfkeli sürücü aracın sağ kısmına şiddetli bir şekilde çarptı.

ARACINI PARÇALAYIP TEHDİT ETTİLER

Çarpmanın etkisiyle neye uğradığını şaşıran hakim durmak zorunda kaldı. Saldırganlar ise araçtan inerek küfürler savurmaya başladı. Saldırganlardan kurtulmak için aracı kilitleyerek yoluna devam etmek isteyen hakimin aracına saldırı düzenlendi. Bir süre daha ilerleyen hakimin aracı yine önü kesilerek durduruldu ve aracın çeşitli yerleri saldırı sonucu hasar gördü.

KONTROL NOKTASINDA POLİSLERDEN YARDIM İSTEDİ

Uğradığı saldırıdan kurtulmak için polis koruma noktasına kadar ilerleyen hakim polislere kendisini tanıtarak saldırganların kendisini taciz edip ardından aracına saldırdığını, aracı kilitleyerek kendisine saldırılmasını engellediğini belirtti. Bu sırada öfkeden deliye dönen saldırgan polislerin yanında hakime saldırmaya çalışıp hakaret etmeye devam etti.


 

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!