İstanbul’da maganda dehşeti! Kadın sürücüye tükürdü, küfür etti, tekme attı

İstanbul'da bir motosiklet sürücüsü seyir halindeyken tartıştığı Emel Doğrueri’ne küfürler yağdırarak otomobilini tekmeledi. Kabusu yaşayan Doğrueri, o anları anlattı.

GİRİŞ 07.02.2024 12:58 GÜNCELLEME 07.02.2024 12:58
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İstanbul trafiğindeki şoke eden anlar 5 Şubat Pazartesi günü, saat 15.00 sıralarında İstanbul Ataşehir TEM Otoyolu'nda meydana geldi. İddiaya göre seyir halindeki motosiklet sürücüsü, trafikte tartıştığı sürücü Emel Doğueri'ne küfürler edip otomobilini tekmeledi.

Sürücünün kendisini cep telefonuyla kaydettiğini gören motosikletli, otomobilin diğer tarafına geçerek küfür etmeye devam etti. Motosikletlinin hem kendi canını hem de trafik güvenliğini tehlikeye düşürdüğü anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedilmişti. Otomobili tekmelenen ve hakaretlere maruz kaldığını söyleyen tercüman Emel Doğueri yaşadığı korku dolu anları anlattı.

"ONU TEHLİKEYE ATMAMAK İÇİN YAVAŞLADIM"

Kızını okuldan almaya gittiği sırada olayın yaşandığını söyleyen Emel Doğueri "TEM Ümraniye bağlantı yoluna doğru sinyal verdim. Baktım sağımdan bir motorcu hızlı bir şeklinde ilerliyor. Ben de yavaşladım. O geçsin, onu tehlikeye atmayayım. Bir baktım ben yavaşlayınca cama geldi. Cama yumruk atmaya başladı. Camı açtım niye böyle yapıyor diye. Ben tam tersi onu tehlikeye atmamak için tam sağa kırmadım, yavaşladım. O geçsin sonra ben geçeyim diye" dedi.

KÜFÜRLER YAĞDIRDI... TEKME ATTI...

Motosikletlinin saldırısına uğradığını ve çok korktuğunu söyleyen Doğueri, şöyle konuştu;

"Küfredip, cama vurmaya başladı. Sen bana küfredemezsin bu şekilde dedim. Sonra baktım arabanın arkasına geldi. Arabayı yumruklamaya başladı. Ayağıyla vurmaya başladı. Bana zarar verebilir.

Tükürüyor, küfrediyor. Ağza alınmayacak şekilde kelimeler kullanıyor. Arabayı yumruklamaya başlayınca ben video çekmeye başladım. Ama tabii ki TEM'de olduğum için hakimiyeti kaybetmemek için başka insanlar tehlike atmamak için elimden bu kadar geldi. Yani lütfen bu adam da cezasız kalmasın.

Ben bir bayan, tek başıma olduğum için bana bu şekilde saldırması, bana bu şekilde küfredilmesi, yani kimse kabul edemez. O yüzden lütfen bu konuya yardımcı olun bu kuryeyi bulmak için. Çünkü hem arabaya zarar verdi. Hem bana zarar verdi. İnanılmaz derecede korktum, yardıma ihtiyacım var" 

KAYNAK: DHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 7
  • fsm 1453 3 ay önce Şikayet Et
    kadin kolpa yapiyor olabilir..benimde basima geldi..kadin suclu bide sacma sapan konusup milletin sinir uclariyla oynuyor..motorcu bu arada prensesi kuleden kacirmaya calisan shrek e benziyo..
    Cevapla
  • aksaray 3 ay önce Şikayet Et
    bayan sürücu denk getirip bir tampon vursa iyi oludu motor sürücüsü tahtalı köye giderdi.
    Cevapla
  • zafergülten 3 ay önce Şikayet Et
    kdın doğrumu söylüyor acaba--görüyorsunuz yolda yüzlerce araba var,motorsikletli niye diğer arabalara birşey yapmıyorda kadının arabasına saldırıyor. kadının telofonla konuşurken motorsiklet sürücüsünü zor durumda bıraktığını sanıyorum,yoksa ceza yiyeceğini bile bile durup dururken saldırmaz,
    Cevapla
  • kemal 3 ay önce Şikayet Et
    motor kuryeler yasaklanmalıdır hepsi potansiyel katil
    Cevapla
  • Kul insan 3 ay önce Şikayet Et
    Trafikteki kavga, sataşma, tehdit vs hepsi terör suçu olarak kabul edilmelidir. En ağır ceza verilmelidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ESK'dan et fiyatlarını düşüren hamle
ABD'de Siyonist akademisyenden Müslüman kadına aşağılık taciz