Şırnak İl Sağlık Müdürü Suat Altın vefat etti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Şırnak İl Sağlık Müdürü Dr. Suat Altın'ın "ani rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırıldığını ve uzun uğraşlara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiğini" açıkladı.

GİRİŞ 05.02.2024 19:10 GÜNCELLEME 06.02.2024 10:12
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Şırnak İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Suat Altın, akşam saatlerinde ikametgahı olarak kullandığı otelin odasında kalp krizi geçirdi.

İhbarla olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince Şırnak Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Altın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Altın’ın cenazesi otopsi işlemleri için morga götürüldü.

Vali Cevdet Atay, Belediye Başkanı Mehmet Yarka ve AK Parti Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, hastaneye gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, X hesabından yaptığı açıklamada, Şırnak İl Sağlık Müdürü Dr. Suat Altın'ın hayatını kaybettiğini duyurdu.

Bakan Koca'nın paylaşımı şöyle:

"Şırnak İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Suat Altın geçirdiği ani rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırılmış ve yoğun uğraşlara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir. Mesai arkadaşımıza Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı diliyorum."

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    İkametgah olarak oteli kullanan diyor
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    çok değerli bir insan dı Allah rahmet etsin Allah sevenlerine sabır versin inşallah
    Cevapla
  • AdanaLıKardeşiniz 2 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin aile ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum.
    Cevapla
  • İbrahim 2 ay önce Şikayet Et
    Allah Rahmet eylesin Mekanı Cennet olsun inşaAllah.
    Cevapla
  • Rba3 2 ay önce Şikayet Et
    Hayırdır önce kaymakam, şimdi doktor!..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
O ülkelerdeki PKK'lı sayıları Kandil'i geçti! İşte rakamlar
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı! İnanılmaz rakam...