Jandarma bagajda buldu, 170 bin lira ceza kesildi!

Edirne'nin İpsala ilçesinde, şüpheli olduğu değerlendirilip durdurulan otomobilde, avlanması ve satışı yasak 6 kuğu ele geçirildi, 3 kişiye toplam 170 bin lira idari para cezası kesildi.

GİRİŞ 06.02.2024 10:46 GÜNCELLEME 06.02.2024 11:26
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İpsala İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri durumundan şüphelendikleri otomobili durdurdu. Aramada otomobilin bagajında çuvallara koyulmuş avlanması ve satışı yasak 6 kuğu ele geçirildi. Otomobildeki H.U., O.E. ve O.B., gözaltına alındı.

İfadeleri alınan 3 şüpheli, haklarında Edirne Doğa ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından toplam 170 bin lira idari para cezası kesildikten sonra serbest bırakıldı.

Kuğular ise İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ile Edirne Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleriyle doğal yaşam alanları olan Gala Gölü Milli Parkı'na bırakıldı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • vatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    alkollü araç kullanana da bu kadar ceza yazılsın
    Cevapla
  • Cahil Birisi 2 ay önce Şikayet Et
    170 bin liraya kuğular geri geldi, yaşama döndü. Cezalar CAYDIRICI olmalı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü